rochester21 Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Salutari. Am un nokia 6230 care pare sa aiba probleme cu semnalul si receptia, adica: barele de semnal sunt foarte instabile, cresc, descresc, iar la 1 apel din 2 nu prea se intelege nimic din ceea ce spune interlocutorul- chiar si cand exista o liniuta-doua la semnal. Oare o avea nevoie de alta antena, sau alta e problema? m-am uitat la piesa de plastic care contine buzzer-ul si antena, si nu-mi dau seama ce se putea strica, de vreme ce e vorba de o bucatica de metal deloc sofisticata. Am mai avut acum cativa ani acest model de telefon, si l-am vandut pentru ca incepuse sa aiba un semnal foarte slab :cry: Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Verifica lamelele de pe placa de baza cu antena,verifica antena switch(e o piesa mica cu o tablita de metal deasupra...de obicei) si mai verifici si hpa-ul de semnal....daca ai cu ce.Iti atasez o poza sa vezi!Daca ai o suflanta cu aer cald le relipesti-incalzesti,daca nu.... Link spre comentariu
rochester21 Postat Iunie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2012 multumesc pentru sugestie ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum