Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

the box

Vizitator nelutucrisan

Postări Recomandate

Vizitator nelutucrisan

Buna ziua, detin doua boxe active the box si mi s-au ars draiverele de inalte. Am comandat unele noi si le-am montat. Sunau foarte bine, dar nu ma tin. Am comandat si a doua ora si tot la fel. Va rog daca ma poate cineva sa imi recomande ceva eventual. Daca as mai putea adauga ceva filtre sau poate niste draivare mai bune. Aste care le-am mentionat nu stiu ce marca sunt sau cine le face.Imi e sa nu fie chinezesti ca atunci e clar. Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• alex20alex

1

• bamwels

1

Pai daca n-auzi cand distorsioneaza inaintea mortii...e cam nasolPt a proteja inaltele,ar cam trebui sa detaliezi ce ai tu p-acolo (schema filtrului,modelele difurilor,poze...)

Link spre comentariu
Vizitator nelutucrisan

Pai daca n-auzi cand distorsioneaza inaintea mortii...e cam nasolPt a proteja inaltele,ar cam trebui sa detaliezi ce ai tu p-acolo (schema filtrului,modelele difurilor,poze...)

Multumesc pentru efortul de ami raspunde dar sa stiti ca aud foarte bine.Si tocmai asta ie ca nu se produce nici o distorsiune sau ceva ci pur si simplu moare dintr-o data.
Link spre comentariu

Ai desfacut vreunu ... este ars sau distrus mecanic ?Daca este ars a papat putere mare sau distorsiuni ... daca este spart este posibil sa fie taiat prea jos .Ce model sunt boxele ?

Link spre comentariu

Buna. Am si eu o problema asemanatoare cu un tweeter. A mers bine vreo3-4 zile pana cand intr-o zi cred ca l-am dat putin prea tare(probabil) iar acum se aude un bazait foarte puternic la tweeter. Amplificator:100WTweeter: 100W, plaja de frecventa:2000Hz-20000HzFiltrul ero format doar dintr-o bobina de ~8.24uF( taia cam pe la 2400Hz)Care poate fi problema?

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator nelutucrisan

Ai desfacut vreunu ... este ars sau distrus mecanic ?Daca este ars a papat putere mare sau distorsiuni ... daca este spart este posibil sa fie taiat prea jos .Ce model sunt boxele ?

Buna mi-ati dat un raspuns referitor la niste boxe mi se tot duc draivarile si intrebam daca nu cumva as mai putea face ceva sa le protejez,deci se ard dar pina nu mi sau ars cele originale tot asa le-am exploatat si mau tinut vreo 4-5 ani fara probleme dar de cind sau ars astea care le cumpar din diferite magazine nu tin.Am auzit ca sr putea lega un bec intre filtru si draivar dar nustiu cum si daca ie valabila optiunea.Boxele sint boxe active The Box pa502a .Va multumesc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări