CBI Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 am inteles ca nu este vorba despre un subwofer cu cele 2 de 6,8cm te incadrezi cam la fix Link spre comentariu
cata_124 Postat Iunie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2012 deci in final cate sa pun 1 sau 2? eu as vrea 1 si daca 2 ce lungime ca vad ca tu ai zis de 24 ceea ce este cam lung ajunge pana la funful incintei ca are 25 cm adancimea iar nemikos zice de 16 cm lungime , dupa care sa ma iau? Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 daca citesti in diagonala topicul,pune ce doresti... Link spre comentariu
cata_124 Postat Iunie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2012 Pai am citit destul de bine doar ca la voi iese diferit de cate ori va-m intrebat ceva si nu stiu dupa care sa ma iau tu zici ca de 2 porturi de 24 cm lungime el spune de 16 lungime dupa care naiba sa ma iau?, eu as vrea unu ala de 12 care ai zis da si mai bine cu 1 gaura pe incinta, deci merg pe ala si ajung la 40hz ok. Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 imi arati unde am scris eu sa pui de 2 de 24?e grav de tot,imi pierd timpul de pomanace sa mai zic decat ..bafta Link spre comentariu
cata_124 Postat Iunie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2012 tu ai spus 2 de 16 cm si nemikos 2 de 24 cm deasta spun ca la voi nu iese niciodata lafel si ma bagati in ceata si nu stiu dupa care sa merg, el a raspuns primul si a spus 1 de 12 sau 2 de 24 cm si tu ai zis 2 dar de 16 , dupa care dumnezeu sa ma iau?,eu vreau unu de cat il fac de 12 cum zice el? sau la tine iasa alta lungime 1 singur port. Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 daca eu iti zic ca nu e de ajuns o singura bucata si tu tot cum te taie capul faci,ce rost mai au alte calcule?sunt irelevante...tot o capodopera o sa iasa Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 WinISD spune 2 tuburi de 6,8, la o lungime de 193mm. Evident, nu se stie nimic despre difuzor...@CBI; Stiu ca este incompleta, ea face abstractie de parametrii care conduc catre viteza aerului prin tub, cantitatea si tipul umpluturii, etc... nici eu n-o folosesc, eu folosesc doar programele de simulare, atunci cand am date despre difuzoare, bineinteles...Din punctul meu de vedere, el pierde vremea, in conditiile in care lucreaza la plesneala, fara date... in loc sa taie la 240mm, si sa inceapa sa le scurteze, pana ii suna corespunzator... sa fim seriosi, teava aia e cativa lei...@cata_124; La un tub de 68mm, vei avea viteza aerului prin el, foarte mare... pune doua. Pune-le de 200mm, sa zicem, si scurteaza. Inca odata, teava aia nu costa o avere... tu lucrezi cam orbeste, urechea este singura garantie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum