luc Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 dioda dubla cu anod comun ,rapida la un curent minim 8A....cunoasteti asa componenta la noi in tara?daca da unde? Link spre comentariu
Vizitator marian_i Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 salut! mai mult ca sigur ,vei gasi ceea ce cauti la adresa:" http://www.vitacom.ro/contact/contact.php rasfoind rapid si aleator catalogul firmei mai sus amintita, am remarcat urmatorul tip de dubla dioda: MBR1545CT(2x7,5A/45V/catod comun) Bafta! Link spre comentariu
luc Postat Mai 5, 2006 Autor Partajează Postat Mai 5, 2006 mai mult ca sigur nu au nimic . oricum mersi ptr ajutor Link spre comentariu
mihaim Postat Mai 5, 2006 Partajează Postat Mai 5, 2006 Incearca cu diode duble folosite in sursele de calculatoare.Sunt de curent mare. Ex: S30SC4M Link spre comentariu
luc Postat Mai 5, 2006 Autor Partajează Postat Mai 5, 2006 stiu toate diodele de pe piata..asa in mare..nu e vorba ca nu sunt diode dar am ceva cablaje unde anumiti proiectanti au folosit diode cu anod repet anod comun ca asa cu catod comun sunt sute de tipuri dar cu anod comun nu am gasit ..nu in cataloage ci prin magazine...mai mult se uita la tine...ca.... la.....noua Link spre comentariu
mihaim Postat Mai 5, 2006 Partajează Postat Mai 5, 2006 Ai dreptate Luc.Scuze pentru eroare. Sursele de calculator au diode duble de putere mare cu catod comun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum