zarra68 Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Astea sunt cele de 8 va,insa sunt curios de cele de 10 va,de care spune zal. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Identice, dar cu cauciucul negru... Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2012 Identice, dar cu cauciucul negru... Parca dvs ati spus ca alea de 10w erau identic totu la ele inclusiv bobina, avea putere mai mare pt ca era suspensia mai moale cea ce asigura o racire mai buna a bobinei ? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 din acelea cu cauciucul negru am eu dar sunt de 40va 8hm si au incinta din plastic .. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Cele de 10W aveau suspensia din suport textil impregnat cu cauciuc si cu un magnet mai mare....retineti ca suspensia nu era din cauciuc in genul difuzoarelor de Meloman !Majoritatea au echipat ( doar la inceput ) un anume model de incinta auto numita " Sonosfera " poate va mai amintiti....s-au produs relativ putine , modelul de magnet mare era deficitar si probabil mai scump . Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2012 Boxe auto Sonosfera I.E.I in 1986 de 10w 4 Ohmi Versiune 1: Versiune 2: Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2012 Si medile de pe Meloman si Jazz. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Ca tot este vorba de difuzoare ,are cineva un difuzor bass si 2 inalte pt boxele NOVA 1 electronica industriala 90, atasez o poza Link spre comentariu
zarra68 Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Am inteles,au dimensiuni diferite! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 din acelea cu cauciucul negru am eu dar sunt de 40va 8hm si au incinta din plastic ..Alea sînt cele de medii din Meloman şi celelalte. Însă cauciucul e o pînză impregnată, mai subţire şi cu curbura mai puţin pronunţată, aşezat invers, e modelul din pozele următoare. Multe erau înlocuite cu difurile de 8 sau 10W de bandă largă cînd se ardeau. Culmea e că alea se auzeau mai bine, avînd calota mai mică şi mai rotundă.Sonosferele mai mici, primul model din poze, au fost echipate cu diful de 3W, identic cu cele din tv Sport sau unele radio. Celelalte, cu mască de metalică perforată au avut difuri de 8 sau 10W. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 din acelea cu cauciucul negru am eu dar sunt de 40va 8hm si au incinta din plastic ..Alea sînt cele de medii din Meloman şi celelalte. Însă cauciucul e o pînză impregnată, mai subţire şi cu curbura mai puţin pronunţată, aşezat invers, e modelul din pozele următoare. Multe erau înlocuite cu difurile de 8 sau 10W de bandă largă cînd se ardeau. Culmea e că alea se auzeau mai bine, avînd calota mai mică şi mai rotundă.Sonosferele mai mici, primul model din poze, au fost echipate cu diful de 3W, identic cu cele din tv Sport sau unele radio. Celelalte, cu mască de metalică perforată au avut difuri de 8 sau 10W.Zal ca tot am vazut ca,cunosti difuzoarele ai cumva pe acasa un difuzor de bass pt boxele NOVA 1 am postat mai sus poza, sau difuzoarele de inalte ? sunt cu un magnet mare cele de inalte Link spre comentariu
zal Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Pe vremuri am avut mai multe perechi de înalte româneşti, varanta cu calota din pînză impregnată cu aspect de textolit şi mai apoi varianta de hîrtie, tot mai prost lucrate, pe măsura trecerii timpului. Nu mai am nimic românesc, din păcate. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Am inteles da au o calota asa galbena si foarte proasta....intradevar numai am decat unul original ca pe unul lam inlocuit cu un difuzor de satelit Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2012 Cred ca se potrivesc cele de la RFT de 50VA .. Orcum si alea sunt greu de gasit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum