Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema kit fet 400

Vizitator Adytzu

Postări Recomandate

Vizitator Adytzu

sallz am si eu o problema :cry: am cumparat de la cineva 2 kituri fet400 :) toate bune si frumoasa pana la montare.. montez primu kit care merge iar la al 2-lea cand am legat boxa am si am dat volum surpriza ca intrerupe deci nu merge se aude muzica intrerupt.. m.am uitat eu pe akolo si am atins cu degetu pe placa la intrarea de semnat si am vz ca isi revine cat de cat daca tin degetu acolo dar la volum mic si nu se aude chear clar dar totusi nu mai intrerupe .. stie cineva dc intrerupe? are cva ars?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

ai ars un tranzistor sau 2...

Sau 3, sau 4, sau...toti...ce-mi mai plac cei care arunca cu sfaturi in stanga si-n dreapta, dar care cel mai probabil nici ei nu stiu prea bine despre ce vorbesc :rade: @Adytzu cand ai cumparat acele kituri ai cumparat si sursa tot de la persoana respectiva? sau macar ai respectat specificatiile pentru ea date de producatorul modulelor? ( asta daca ti-a dat specificatii de acest tip...); apoi inainte sa pui semnal audio pe intrare si boxa pe iesire ai reglat si tu biasul? ai verificat deriva?
Link spre comentariu
Vizitator Adytzu

aman2 kitu'rile sunt reglate la fel.. si nu cred ca este de la reglaje cum unu merge si altu nu ..si nu merge deloc intrerupe si gajie groaznic si nu are nici volum..

Link spre comentariu

aman2 kitu'rile sunt reglate la fel...

Asta nu raspunde la intrebarile mele, asa ca repet:1.Sursa pentru amplificator ai facut-o tu sau ai luat-o facuta tot de la persoana care ti-a facut modulele?2.Ai reglat tu biasul? si daca da la cat l-ai setat? si de asemenea ai masurat tu deriva pe iesire inainte sa conectezi difuzor si muzica, si daca da atunci cat ai gasit?
Link spre comentariu
Vizitator Adytzu

poi le.am luat gata facute..am un traf de 1000w si 50v puntea+ redresare la fel punte de 25 si coz de 4700uf si la iesire are o protectie intre chit si boxa.. si biasul este la aman2 la 0.80 parca asa este ..

Link spre comentariu

Nu are treaba ce ti-a zis cel care a facut kiturile, atunci cand alimentezi un montaj nou pentru prima data este cat se poate de normal sa verifici tu insuti atat curentul de mers in gol cat si deriva la iesire ( ofset-ul ), asadar desfa difurile de pe iesiri, intrarile leaga-le la masa sau da potentiometrul la minim volum si fara nici un fel de semnal aplicat ( fara muzica ), alimenteaza si conecteaza un multimetru pe iesire setat in curent continuu, vezi ce obtii la modulul care nu functioneaza ok, apoi pe ramura de +Vcc scoate siguranta si pune in locul ei inseriat cu alimentarea un ampermetru si vezi cat consum gasesti in gol ( fara difuzor pe iesire si cu intrarea la masa ).

Link spre comentariu
Vizitator Adytzu

poi am chemat pe cineva care se pricepe ca eu nu prea stiu si sa nu stric cva.. dar mia cerut o schema la el daca am unde gasesc si eu ..

Link spre comentariu
Vizitator Adytzu

stiu eu.. si nu am pe nimeni sa priceapa asa pe la mn..dar este posibil sa fie dusi finali si daia sa intrerupa? sau eu am mai masurat pe acolo si nu ajunge curent deajuns la dioda..am masurat si la cel bun sa are cam 3v si la asta are sub 1..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări