Vizitator nathaniel Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 Salutare, ma poate ajuta cineva cu schema electrica a acestui interfon? Link spre comentariu
VASTech Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Daca ai nevoie de cartea tehnica (contine schema conexiunilor), da-mi o adresa de mail!Echema electronica n`am!Noroc! Link spre comentariu
cristi_ro Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 salutare, are cineva o idee ce poate fi defect la un interfon electra pam255-1 pana la etajul 1 merge la tori si de la 2 in sus pana la 4 nu suna interfonul la nimeni, jos la panou merge dar sus in apartament nu mai suna. la mine daca fac scurt intre d+ si px aud tot ce se intampla jos si doar asa cu scurt intre cele doua pot raspunde si comunica cu panoul de jos altfel nu reactioneaza la comenzile din apartament la nici un vecin. chiar daca nu se aude ca suna si apas butonul nu reactioneaza panoul de jos.ce poate fi problema??parter si etaj 1 pe un distribuitor etajul doi singur pe un distribuitor si et 3 si 4 pa alt distribuitor.multumesc anticipat Link spre comentariu
blue Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Verifica distribuitorul de la etajul 3-4 , poti sa i-l inlocuiesti provizoriu cu cel de la 1-2 dar trebuie sa dai continuitate firelor in sus Link spre comentariu
cristi_ro Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 am facut in felul urmator: am desfacut firul ind si outd de la primul distribuitor si le-am legat impreuna incercand sa apelez nu mergea la nimeni, am legat la loc si am mers la urmatorul si am procedat la fel, atunci a mers totul bine merg si cele de jos si cele de sus bine se modifica nr apartamentelor pt ca in distribuitorul care l-am scos erau 4 apartamente legat dar mergeau restul perfect suna si se putea conversa cu panoul de jos.aceste distribuitoare se pot repara? Link spre comentariu
Relav Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Esti sigur ca distribuitorul este defect? Nu cumva in vre-un apartament este un buton blocat? Verifica si acest lucru. Si cand mai scrii pe acest forum mai pune si tu cate un punct intre fraze. Ca sa priceapa tot omul ce vrei. Link spre comentariu
cristi_ro Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 instalatia ii facuta in felul urmator cu distribuitor de apel:-la parter un distribuitor pe care is montate 8 apartamente(parter si etajul 1)-la et etajul 2 unde sunt montate doar 4 apartamente-la etajul 3 unde sun 8 apartamente (etajul 3 si 4)daca leg distribuitorul de apel de la etajul 2 direct la panu nu mai suna la nimeni interfonul.daca las legat primul distribuitor si la al doilea desfac firul de ind si outd si le leg direct fara sa treaca prin distribuitor si formez de jos suna la toate celelalte apartamente de la et 3 si 4, dar cand leg sa treaca prin distribuitorul de la et 2 nu mai merg numai apartamentele legate la primul distribuitor restul sunt moarte nu au semnal pe firul px.in apartament la cei de la etajul 2 is ok butoanele nu au ramas blocate apasat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum