Vizitator xmihai Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 Sunt mai afon la semnale video si apelez la voi cu o intrebare.Am o placa video Gecube9550 cu iesire TV-OUT cu SVIDEO pe 7pini si un cablu cu svideo -> 3 iesiri: Y,Pb,Pr. Cum pot folosi aceste iesiri catre TV cu RCA sau scartAm incercat si pe Y si parca pe Pb iese numai luminanta ( alb-negru)Multumesc frumos. Link spre comentariu
Vizitator danzel67 Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 Daca ai totusi si o mufa de Svideo (normala 4pini - mama ) , in afara de cele 3 mufe RCA poti folosi un adaptor de la SVIDEO la mufa RCA ( Video Complex). Poti sa iti si construiesti unul foarte simplu. Ai nevoie de o mufa "tata" S-Video , o mufa RCA si o bucata de cablu ecranat ( cum e cel de la cablurile video). Mufa S video are 4 pini metalici si unul din plastic (profil dreptunghiular). Cei doi pini mai apropiati (stanga-dreapta) de pinul din plastic ii conectezi la masa ( ecranul cablului) iar ceilalti 2 pini (tot stanga-dreapta) ii conectezi la firul central al cablului (corespunzator pinului central al mufei RCA). Bafta ! [email protected] Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 Desasemena seteazati iesirea de la placa video catre tv pe standard PAL nu NTSC. Link spre comentariu
anton_yo Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 da, luminantza alb-negru am gasit-o si eu la o iesire tv de-a placii ATI dar care are 4 gauri dintre care 3 sunt reale. stanga jos este masa iar dreapta sus semnalul. luminantza este stanga jos dreapta jos. stanga sus este mort:) :smt006 Link spre comentariu
Alinux Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 nu confundati s-video cu s-vhs. desi mufa folosita de multe din tvtunere sau placi cu iesiri video este s-video, semnalul utilizat este s-vhs. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum