Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare Y-Pb-Pr

Vizitator xmihai

Postări Recomandate

Vizitator xmihai

Sunt mai afon la semnale video si apelez la voi cu o intrebare.Am o placa video Gecube9550 cu iesire TV-OUT cu SVIDEO pe 7pini si un cablu cu svideo -> 3 iesiri: Y,Pb,Pr. Cum pot folosi aceste iesiri catre TV cu RCA sau scartAm incercat si pe Y si parca pe Pb iese numai luminanta ( alb-negru)Multumesc frumos.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alinux

1

• ionut20

1

• anton_yo

1

Vizitator danzel67

Daca ai totusi si o mufa de Svideo (normala 4pini - mama ) , in afara de cele 3 mufe RCA poti folosi un adaptor de la SVIDEO la mufa RCA ( Video Complex).

Poti sa iti si construiesti unul foarte simplu. Ai nevoie de o mufa "tata" S-Video , o mufa RCA si o bucata de cablu ecranat ( cum e cel de la cablurile video). Mufa S video are 4 pini metalici si unul din plastic (profil dreptunghiular). Cei doi pini mai apropiati (stanga-dreapta) de pinul din plastic ii conectezi la masa ( ecranul cablului) iar ceilalti 2 pini (tot stanga-dreapta) ii conectezi la firul central al cablului (corespunzator pinului central al mufei RCA). Bafta !

[email protected]

Link spre comentariu

da, luminantza alb-negru am gasit-o si eu la o iesire tv de-a placii ATI dar care are 4 gauri dintre care 3 sunt reale. stanga jos este masa iar dreapta sus semnalul. luminantza este stanga jos dreapta jos. stanga sus este mort:) :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări