th3-razor Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 Salutare mi-am luat un nokia 5230 modelu cu touch cel cu un singur difuzor nu express music si as vrea sa-l decodez.Stiu ca telefonu este luat din portugalia si este codat pe vodafone(ca imi apare sigla de la vodafone cand il aprind).Cineva mi-a zis ca nu se decodeaza.....Am incercat prin cod cu wordfreecode calculator dar imi da not allowed pe ecran:|are imei`u 352014044442064 este RM-588 cu soft v11.0.079 Link spre comentariu
popa ionut Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 A mai incercat cineva sa il decodeze cu imei au fost depasite cele 5 incercari..acum nu se mai poate decoda decat prin interfata box... Link spre comentariu
th3-razor Postat Iunie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2012 multumesc de raspuns...macar stiu o treaba acuma sa nu ma mai chinui Link spre comentariu
th3-razor Postat Iunie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2012 A mai incercat cineva sa il decodeze cu imei au fost depasite cele 5 incercari..acum nu se mai poate decoda decat prin interfata box...si totusi acele 5 ori nu pot fi resetate?adica ma gandesc ca la pc la o parolare de bios :-? sau ceva aproximativ.As putea sa fac rost de cablu de date de la varumiu deci nu ar fi o problema Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 Contorul se poate reseta pe usb cu ajutorul acelui cablu de date şi al unui software, dar unde iei acel cod de deblocare pentru a decoda telefonul???Nokia 5230 este platformă sl3( simlock 3) şi nu se poate calcula... codul trebuie cumpărat şi costă ceva bănuţi... Link spre comentariu
th3-razor Postat Iunie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2012 totusi acel calculator contine modelul de telefon,reteaua pe care e blocat si tara... ar trebui sa il calculeze ca doar nu il puneau aiurea modelu de telefon... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum