Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare nokia 5230

th3-razor

Postări Recomandate

Salutare mi-am luat un nokia 5230 modelu cu touch cel cu un singur difuzor nu express music si as vrea sa-l decodez.Stiu ca telefonu este luat din portugalia si este codat pe vodafone(ca imi apare sigla de la vodafone cand il aprind).Cineva mi-a zis ca nu se decodeaza.....Am incercat prin cod cu wordfreecode calculator dar imi da not allowed pe ecran:|are imei`u 352014044442064 este RM-588 cu soft v11.0.079

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• th3-razor

4

• popa ionut

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

A mai incercat cineva sa il decodeze cu imei au fost depasite cele 5 incercari..acum nu se mai poate decoda decat prin interfata box...

si totusi acele 5 ori nu pot fi resetate?adica ma gandesc ca la pc la o parolare de bios :-? sau ceva aproximativ.As putea sa fac rost de cablu de date de la varumiu deci nu ar fi o problema
Link spre comentariu

Contorul se poate reseta pe usb cu ajutorul acelui cablu de date şi al unui software, dar unde iei acel cod de deblocare pentru a decoda telefonul???Nokia 5230 este platformă sl3( simlock 3) şi nu se poate calcula... codul trebuie cumpărat şi costă ceva bănuţi... :da

Link spre comentariu

totusi acel calculator contine modelul de telefon,reteaua pe care e blocat si tara... ar trebui sa il calculeze ca doar nu il puneau aiurea modelu de telefon...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări