Vizitator rafael Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 Salut am si eu o intrebare care poate o sa spunetzi ca a mai fost dezbatuta si in alt cazdar din pacate eu nu am internet acasa si scriu dintr-un club si mam si speriat cand am vazut cate sunt postate deja si nu credeam cas voi ajunge sa termin de cititi toate Si cum spuneam am si eu niste boxe facute acasa dn pal stratificat si vroiam sa le adaug niste "tuburi" pentru bass calculate ca eu am mai avut si inainte dar puse dupa "ureche" si as vrea sa stiu si eu daca ma poate ajuta cineva sami spuna cam ce dimensiune ar trebui sa aibe tuburile (diametru si lungime) ca sa se auda cat de cat mai bine boxele mele sunt facute cu difuri BM de 12" pentru bass mai am si niste medii si inalte dar alea nu conteaza acum dimesniunea cutiei este 35-35-80 puterea difului este cred ca de 350W/4ohmi muzicali (eu nu am prea multa experienta in domeniu) Astept raspuns cu nerabdare de la voi Si va multzumesc anticipat ! Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Mai 22, 2006 Partajează Postat Mai 22, 2006 Fara datele difuzoarelor nu prea se poate calcula.Tot metoda dupa ureche e mai buna in cazul tau.Incepe cu tuburi de diametru 80 mm si lungima maxima(pana in fundul incintei) si taie din tub pana cand suna mai bine.Daca auzi aerul trecand mareste tubul sau pileste marginile.Si nu ezita sa folosesti cautarea chiar daca nu ai net...Mergi odata dimineata iar pana seara epuizezi toate posturile :smt003 . Link spre comentariu
Vizitator rafael Postat Mai 26, 2006 Partajează Postat Mai 26, 2006 mecri multimi pare rau ca vam deranjat cu asemenea nimikuri asa ca iti multzumesc mult CPX10q MAN :prayer: Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 N-ai pentru ce...spor la treba...daca nu iti iese poti sa mai scrii.Si totul e greu pana il intelegi deci nimic nu e nimic.. :smt003 :smt001 Link spre comentariu
Vizitator rafael Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 da aici ai dreptate bine ca si mai sus nu contestamcaci eu unu` am invatzat ceva teorie despre practicadar intotdeauna mau incurcat banii ca nu am prea avut de practicabineintzelesca acuma am ceva experienbtza catusi de putzinsi uite cum a fost acuma mai invat cu cate putzin putzin dar sigur:)deci merci mult de tot tre sa incercde fapt eu vroiam astea pt un prietendar iti spun rezultatelemerci mult man Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum