Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Punte RLC E0711 (eprom dump)

Vizitator mrc_

Postări Recomandate

Vizitator mrc_

Salut tuturor,am o punte E0711 defecta si suspectez alterarea unei(unor) locatii din memoria sistem care genereaza conflict pe bus-ul de date.Defectul se manifesta astfel:masura capacitati -ok,masura resistenta si/sau inductoare- displayul "ingheata" si nu mai raspunde la nicio comanda.A facut cineva un dump (copie) a continutului celor trei eproame?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kosmin

1

• SOLDAN CONSTANTIN

1

• puriu

1

Top autori în acest subiect

Din cate stiu, cele 3 memorii de pe placa procesorului sunt scrise o singura data de fabricant si asa raman. Putin probabil sa fie continutul din ele de vina. Cea de sin era una ruseasca cu fereastra pt stergere cu UV la nevoie, in schimb cele romanesti nu.Poate integratul de sub memorii care face selectia sa fie dus.

Link spre comentariu

Ma mir ca au rezistat pana acum. Puntile E0711 pe care le aveam au decedat inca de acum 10 ani din acelasi motiv: coruperea programului. EPROM-urile din anii 80 aveau o memorie scurta. Numai cele cu fereastra de cuart pot fi sterse (cu UV) si rescrise. Nu erau punti rele, iar procesorul Z-80 era chiar bun.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări