Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PIC16C63A-04/SP

fane68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane68

8

• 25L91N11

2

• XAN77

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am un sistem control acces la care am pierdut cardul master cu ce pot inlocui acesta piesa pentru a fi din nou functional, si bineinteles sa il pot programa.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Daca ai hex-ul (programul din pic) salvat undeva poti cumpara un PIC nou. Dupa care incarci acel hex in PIC .Cum a mentionat si colegul mai sus acele PIC(uri) cu initiala C se programeaza o singura data (one time programing-OTP).

Link spre comentariu

In general la controlerele din produsele comerciale producatorul blocheaza accesul la acel program.Cum ai spus si tu trebuie sa gasesti pe cineva in zona ta cu programator care suporta acel PIC si sa incerce sa citeasca/salveze hex-ul.Daca are protectie (code protect) nu ai ce sa mai faci.O alta posibilitate (nu este garantata) este sa ne spui ce fel de aparat ai, si poate cineva a avut aceeasi problema ca ta si poate apare apare hexul acela pe undeva. Poti sa incerci si tu cu Google daca exista speranta.Succes

Link spre comentariu

Dupa ceva sapaturi pe google am reusit sa gasesc producatorul in Taiwan, si ma poate ajuta prin inlocuirea IC, numai ca eu ar trebui sa achit transportul. Cred , ca si costuri nu merita .

Cu ce as putea inlocui . sau mai exact daca as putea citi datele memorate in acesta , poate asa gasesc si codurile. http://www.extra-consult.ro/xc0201.pdf

Cu stima

Link spre comentariu
Vizitator cherciu

Deci PIC-ul este DPI, nu SMD. Da, acum mi-am dat seama ca nu poti sa vezi daca e protejat codul.. Acum asta este cel mai important, protectia, ca in rest putem incerca o copiere pe un alt PIC fara codurile de acces. Daca poti, fa o poza la PCB.

Link spre comentariu
Vizitator cherciu

Imediat sub PIC, in dreptul condensatorului, sunt 8 puncte de fludor. Poti sa verifici cu un multimetru daca acele puncte ajung la pinii de la PIC ?Ai mesaj privat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări