fane68 Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 Cine ma poate ajuta in Constanta cu programarea unui PIC16C63A-04/SP pentru control acces. Mai exact ,stergerea vechiului cod programat anterior. Link spre comentariu
XAN77 Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 picul cu "C" nu se poate reprograma si binenteles nici sterge. Link spre comentariu
fane68 Postat Iunie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2012 am un sistem control acces la care am pierdut cardul master cu ce pot inlocui acesta piesa pentru a fi din nou functional, si bineinteles sa il pot programa.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
25L91N11 Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 Daca ai hex-ul (programul din pic) salvat undeva poti cumpara un PIC nou. Dupa care incarci acel hex in PIC .Cum a mentionat si colegul mai sus acele PIC(uri) cu initiala C se programeaza o singura data (one time programing-OTP). Link spre comentariu
fane68 Postat Iunie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2012 este incris pe cip.Ce trebuie sa fac Link spre comentariu
25L91N11 Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 In general la controlerele din produsele comerciale producatorul blocheaza accesul la acel program.Cum ai spus si tu trebuie sa gasesti pe cineva in zona ta cu programator care suporta acel PIC si sa incerce sa citeasca/salveze hex-ul.Daca are protectie (code protect) nu ai ce sa mai faci.O alta posibilitate (nu este garantata) este sa ne spui ce fel de aparat ai, si poate cineva a avut aceeasi problema ca ta si poate apare apare hexul acela pe undeva. Poti sa incerci si tu cu Google daca exista speranta.Succes Link spre comentariu
fane68 Postat Iunie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2012 Multumesc frumos pentru raspuns.Salutari de mal de mare.Cu stima Link spre comentariu
fane68 Postat Iunie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2012 Dupa ceva sapaturi pe google am reusit sa gasesc producatorul in Taiwan, si ma poate ajuta prin inlocuirea IC, numai ca eu ar trebui sa achit transportul. Cred , ca si costuri nu merita . Cu ce as putea inlocui . sau mai exact daca as putea citi datele memorate in acesta , poate asa gasesc si codurile. http://www.extra-consult.ro/xc0201.pdf Cu stima Link spre comentariu
Vizitator cherciu Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Cred ca te pot ajuta eu. PIC-ul este SMD?(Sau are breakout pt ICSP?) poti sa vezi daca e activata protectia codului? Link spre comentariu
fane68 Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 Pic-ul se poate scoate pe pe PCB, nu pot vedea protectia. Am sa incerc in acesta seara sa fac o poza sa va fie de ajutor Link spre comentariu
Vizitator cherciu Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Deci PIC-ul este DPI, nu SMD. Da, acum mi-am dat seama ca nu poti sa vezi daca e protejat codul.. Acum asta este cel mai important, protectia, ca in rest putem incerca o copiere pe un alt PIC fara codurile de acces. Daca poti, fa o poza la PCB. Link spre comentariu
fane68 Postat Iunie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2012 Modelul PCB este HW788-V6.5. Scuze pentru calitate, aparat foto defect.Cu stima Link spre comentariu
Vizitator cherciu Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Imediat sub PIC, in dreptul condensatorului, sunt 8 puncte de fludor. Poti sa verifici cu un multimetru daca acele puncte ajung la pinii de la PIC ?Ai mesaj privat. Link spre comentariu
fane68 Postat Iunie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2012 Am adaugat cateva poze mai clare. Asa am cumparat fara acel CIP.Cu stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum