Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator 2x TDA 7294

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 240
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Asa m-am gandit si eu ca mi-ar atinge ceva la masa ori la amplificator ori la mixer,le-am verificat pe ambele,nu da niciunul la masa...am verificat si rca-urile...si cablul,si integratele..m-am gandit ca mi-a scapat vreunul neizolat dar nimic...nu pot sa-mi dau seama de la ce e si ma dispera ca pe computer merge....pe mixer nu

Link spre comentariu

Da,cu mica si pasta racitoare,nici macar unul din ele nu atinge de radiator...si nici RCA-ul de la intrare nu atinge de carcasa...cineva mi-a spus ca nu trebuie sa las iesirea simpla asa,ca trebuie sa pun nu stiu ce condensatori sau asa ceva...dar nu stiu ce condensatori...nu stiu ce valori...intrarea e pe direct,fara preamplificator sau corector

Link spre comentariu

TDA7294 se alimenteaza simetric deci nu se pune problema de cond inseriat pe iesire pentru decuplare cc, iar cat despre filtrul zobel ala nu e obligatoriu si in nici un caz nu-ti poate afecta siguranta de pe alimentare, deci n-are nici o legatura realitatea cu ce ti s-a spus. Amplificatoarele sunt in punte sau simple? ( bine... nici asta nu prea are cum sa afecteze daca stau bine sa ma gandesc...)

Link spre comentariu

Nu stiu daca are importanta dar in situatia de fata banuiesc orice...in fisa kit-ului,plusul intrarii era pus pe acelasi traseu cu GND-ul alimentarii si am zis ca n-are cum si am pus cum am stiut eu...GND la GND...sa aibe importanta asta?Si mai am conectat la el un VU-metru cu GND-ul alimentarii comun cu cel de semnal...nici asta nu cred ca are importanta dar nu stiu ce sa mai verific...

Link spre comentariu

Aceiasi probema o am si eu cu doua module cu TDA (cate unul pe canal)...cand aveam Vu-metru legat la amplificator aveam un brum de tremurau geamurile , cum l-am scos nu se mai auzea nimic , nici atunci cand am mufa jack scoasa din PC ....ce sa fie oare de vina la vumetru ? mentionez ca vu-metru era alimentat din traful cu care alimentam TDA-urile , pe circuit separat de redresare+filtrare+stabilizare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări