Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator 2x TDA 7294

Postări Recomandate

• Răspunsuri 240
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

vreau sa vad cat poate duce maxim un TDA7294 :freaza:

Pai atunci ia-ti un traf baban, plus o baterie serioasa de condensatori astfel incat in sarcina sa nu scada tensiunea sub +-35Vcc, sau un smps stabilizat la +-35Vcc pe iesire si dai semnal.

Asa vezi cat poate duce maxim un TDA7294 in regim de siguranta!!!

Atasez inca odata datasheetul http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/SGSThomsonMicroelectronics/mXqwvzw.pdf

Depasind aceasta alimentare vei obtine putere mai mare, cei drept, insa nu iti garanteaza nimeni ca e pentru o secunda, o ora, un an sau toata viata.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

pentru a nu mai deschide un alt topic, va rog sa imi dati un sfat referitor la urmatoarea problema.am construit un aplificator cu un kit 2 x 7294, stereo. am pus un pot. de volum de 100k si cam atat. am observat ca daca volumul este minim, zgomotul de fond este aproape 0, pe masura ce cresc volumul (fara semnal) zgomotul de fond creste pana aproape de finalul cursei pot.; de pe la 80% pana 100% zgomotul de fond devine iar insesizabil. nu inteleg de ce spre finalul cursei zgomotul scade. Kiturile sunt de la adelaida.Multumesc!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări