pingu95 Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 de ce ai lasat pachetul de tigari pe amp? sa ne arati ce tigari fumezi? Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Ca sa apreciezi ochiometric dimensiunea fizica a obiectului pozat se pune langa el un alt obiect la care se stie dimensiunea fizica, in cazul nostru stie toata lumea cam cat de mare este un pachet de tigari Link spre comentariu
mișa Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Uite constructia unei carcase ieftine cu radiatoare de la polonezi si bare patrate de aluminiu de la Baumax. Am folosit-o pentru amplificatoare cu 7294 si 3886. http://dl.dropbox.com/u/3712780/Carcasa.zip Link spre comentariu
cmircea86 Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 tipul asta de radiatoare de unde le achizitionezi si cam la ce pret sunt? sau ce model sunt sa stiu cum sa le caut. ies foarte fain cutiile si au o constructie foarte simpla. felicitatri! Link spre comentariu
mișa Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Radiatoarele le-am achizitionat acum mai multi ani de la o firma care momentan nu e agreeata de acest forum. Exemplu de cod: RAD-A6023/100 Taierea barelor de aluminiu e problema esentiala: trebuie sa fie facuta perfect perpendicular, altfel totul va fi strimb. Taierea pe strung e ideala. Eu asa am facut. Link spre comentariu
cmircea86 Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 mersi mult! le-am gasit si am gasit si alte modele asemanatoare si nu sunt asa scumpe...am sa incerc sa fac si eu o cutie asemanatoare sa vad la cat ies cu totul. numai bine! Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 O alta metoda: https://dl.dropbox.com/u/13402925/quad/ ... CF3167.JPG Fundul este din Al recuperat din resturi (pervaz) indoit pe apcant. Spatele e din Alucobond, la fel vor fi fata+capacul de sus. Poate te ajuta. Prinderea e cu suruburi autofiletante. Din pacate nu am avut timp sa finalizez, dar sper ca in vara asta. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 O carcasa simpla si aratoasa se poate confectiona din plinta de mobila de bucatarie iar imbinarile din cornier de aluminiu.Capace confectionate din tabla ordinara vopsita cu spray. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Misto, insa cum ramane cu ecranajul? E din lemn totusi. Ar trebui parerea mea trafu sa il bagati intr-o cutiuta de metal. In carcasa facuta de dvs ar trebui si un preamplificator-corector de ton, si dat fiind faptul din nou ca aceasta este din lemn, acest preamplif-corector sa fie introdus intr-o cutiuta de metal. Macar atat sa pazim: brumul de retea si semnalul de intrare, ca la preamplif-corector lucrurile is cel mai sensibile.Eu demult aveam in plan,ceva similar insa era sa fac un sasiu ca un fel de sertar practic, din metal, un schelet deci si pe acesta sa fie montate modulele, iar acel sasiu sa il bag intr-o carcasa..ca pe un sertar. In fata sa vad metalul, in spate sa fie radiatorul cu racire naturala si intr-o parte (dreapta)sa am mufele de intrari si iesiri.Oricum, va felicit inca o data pt DESIGN *Iar pt cei din paginile din urma privind problema transformatorului, decat sa ai o bomba de 250 sau 500W, mai bine sa foloseasca 2 transformatoare si, evident 2 punti redresoare. Link spre comentariu
George Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 In carcasa facuta de dvs ar trebui si un preamplificator-corector de tonNu e musai ca un amplificator sa aiba neaparat si corector de ton. Depinde de preferintele fiecaruia. Unii prefera sa faca corectiile dintr-un mixer, altii din computer etc. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Plinta e din aluminiu dom' sef. Ampliful a mers o vreme cu un pre corector pe care il caracterizai ca fiind o petarda. http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=5 ... 2&start=30 Toate cele bune, Mircea. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 De acord cu @george_ct, corectoarele aplicatiilor din PC sunt mult mai precise si avansate decat marea majoritate a celor realizate separat. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 O carcasa simpla si aratoasa se poate confectiona din plinta de mobila de bucatarie iar imbinarile din cornier de aluminiu.Capace confectionate din tabla ordinara vopsita cu spray.Imi place ca ai imaginatie si ai reusit sa faci o carcasa foarte aratoasa. Link spre comentariu
Vizitator vmihai Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Salut.Am si eu o problema...am construit doua kituri cu tda 7294 schema din Connex club.Alimentare am un transformator ce scoate 2_22,5Vca 4A,punte de 6A,redresare cate 1 condensator de 10000 pe ramura+- ,fara condensatori de deparazitare.La punerea in functiune pun firul de st-by pe + si la amandoua modulele se aude un brum continuu..si atat.Finalii sunt izolati de radiator,masele sunt comune,ce am gresit ? Link spre comentariu
andreidaniel Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 3 Variante: -1) sa fie proaste integratele -2) sa fie o greseala in conex, ar trebui sa verifici cu schema originala din http://www.datasheetcatalog.com. personal am mai gasit greseli de cablaje si prin tehnium si prin conex, deci orice e posibil.. -3) ar mai fi "eroarea umana" (vreun fir legat in alta parte, vreo bobita de fludor mica ce face un scurt etc) Verifica intai 2), daca totul e ok treci la 3), daca nu - corectezi greseala; daca la 3) iar totul e ok schimbi integratele si vezi ce se intampla. Am avut si eu candva surpriza sa dau peste niste integrate si unul era "mort" celalalt nu mergea pe mute..oscila cand il mutea pt scurt timp cand isi dadea drumul... Ai putea cu aceasta alimentare sa verifici daca ai cum un alt kit de-a vreunui coleg cu TDA7294 sa vezi daca e totul ok sau sa alimentezi din cate o ramura un amplificator cu TDA2050..o data intre 0 si V+ deci cu vreun 32Vcc, o data intre 0 si V-. Vezi sa alegi varianta cu alimentare asimetrica, altfel prajesti integratul Succes! icon_jook Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum