Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Canon PowerShot A80

nicul

Postări Recomandate

Si la mine "este buni" Sanyo de 2500. Da numa unu din doi muschetari. Si fara sa-i scap sau uzez individual. La gramada. :goodman: Probabil e si norocul. Adik nenorocul.Hmmm. Da e cam lacom aparatul tau(sa fie HP?). Sau faci la rezolutie mica sa incapa mai multe poze?E bun pretul pe set. Da am zis sa mai incerc si altceva(o fi din plictis?).Si mai am un mod de a alege lucrurile in general. Selectez eu cam ce vrea muschiul meu si apoi o rog pe sotie sa-mi spuna care-i place mai mult cum arata. :finga:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hugo

9

• Tavi

4

• mircea626

3

• nicul

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Prin facultate cand era moda walkman-urilor si am trecut prin Karcher plus doua Panasonic, ultimul Panasonic o bijuterie (digital, dolbyB, S-Xbass :finga: si numa' o baterie)(P.S. Preferam Panasonic in locul Sony datorita bassului ce-mi mangaia timpanele si la volum mare nu doar la 10% maxim), bijuterie pe care regret si acum ca am lasat-o la amanet(nevoie mobil :yawinkle: ) incepusem sa folosesc acumulatori. Ni-CD ca nu gaseam altfel. Si am inceput cu Saft(uz militar) si trecut apoi prin Varta, Philips si Panasonic. Ultimii, facuti pe atunci in Belgia, mai rezista si azi dupa ceva ani de utilizare. :prayer: E drept ca varsasem si banii pe o luna de chirie da s-a meritat. Varta m-a dezamagit cel mai tare. La asa renume ma asteptam sa rupa. Dar nici bateriile nici acumulatorii n-au facut minuni dupa cum ma asteptam. Ori e problema de utilizator... :drinkers: Hmmm. Intru in nostalgii. Cred ca am gresit forumul. Sau postul.

Link spre comentariu

este un sony DSC-P73 cu 2 accu , dar acum imi dau seama ca mai si filmez cu el si atunci consuma multo sa pozez si eu niste apa sa ma laud cu ea aici :)

Link spre comentariu

P73-ul se lauda cu 210 minute de inregistrare video si aproximativ 420 instantanee si asta cu acumulatorii pe care-i avea. Adik mai mici de 2500.:finga:Inseamna ca e veselie cu cei de 2500.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări