mircea626 Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 e super reusita.. :supz: Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 super ) s-a focalizat automat pe teava robinetului sau ai reglat manual ?dar cred ca ai probleme cu garniturile , iti picura :rolleyes: Link spre comentariu
hugo Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 Si eu am probleme cu garniturile. :finga: Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 tu ai probleme mai mari, cu gravitatia :rolleyes: apa nu curge in ... jos Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 superbe poze .... :rolleyes: Link spre comentariu
mircea626 Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 am sa incerc si eu cu aparatul meu(hp945) ,dar nu cred ca pot face asa ceva ,cu toate ca ,dupa caracteristicile lui ar trebui.mi se pare ca face poza mai"tirziu",dar e posibil sa nu stiu eu sa-l folosesc .sint novice in domeniu asta Link spre comentariu
hugo Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 Hmmm. Buna aparat. Lentile faine, senzor mare. Sa faci niste poze in lumina mai slabuta si sa le expui. Stiu ca se descurca binisor.Pai te joci cu Shutter Priority si astepti picatura. Una o iesi bine :finga: . Link spre comentariu
mircea626 Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 am pozat chiuveta din toate unghiurile :goodman: ,dar e total nesatisfacator.adica nu-mi iese ce as vrea eu.dar mai insist dupa ce imi mai iau un rind de baterii ,ca acumulatori nu am.aparatul asta papa baterii de ma baga in faliment...e normal? :rolleyes: Link spre comentariu
nicul Postat Mai 4, 2006 Autor Partajează Postat Mai 4, 2006 e normal, doar e campion la consum. nu stiu cum iti inchipui ca o sa-l folosesti fara acumulatori.pune niste poze, flori, culori Link spre comentariu
hugo Postat Mai 5, 2006 Partajează Postat Mai 5, 2006 Hmmm. Ai dreptate nicul. Fara acumulatori. Hmmm. Cei de la Elsaco aduc marfa Lenmar. Sunt destul de bunisori si ieftini. Daca gasesti prin oras Elsaco, aduc la comanda cam tot ce e pe site-ul lor. Si mare parte din marfa vine din state(Lenmar produce in China dar ajunge via state :smt059 ). Sunt destul de seriosi daca nu te deranjeaza vreo 2 saptamani de asteptat sa vina coletul(ma refer la ce nu au prin tara). Incarcatoare: http://shop.elsaco.com/ais2002/shop/pag ... E&sort=asc Acumulatori: http://shop.elsaco.com/ais2002/shop/page.php?third=Rechargeable%20Batteries&third2=Chargers%20LENMAR Un set de 4 AA 2500 mAh costa mai putin de 400.000(si-ti sunt de folos vreo 2 seturi din cate stiu) iar un incarcator de 6 ore(nu ma incanta rapid chargers) plus 4 acumulatori de 2300 mAh ajunge pana in 800.000. In afara sunt destul de laudati acumulatorii Lenmar insa la noi s-a auzit mai putin de ei. Am mai avut acumulatori "Made in Japan" Sanyo dar a crapat unu' din ei. Dupa vreo 4 incarcari. :toimonster: Ori stau prost cu CTC-ul ori a fost trantit bine. Insa un set de GP care a intrat in scurt(recunosc din vina mea) de s-a topit folia au mai rezistat 2 ani de utilizare la greu :drinkers: . Acum am luat si doi Sony de 2500(scumpi tare:320.000 perechea) si se pare ca merg prea bine. Adik ma enerveaza ca tin prea mult. Se descarca celalalt set inainte sa-l golesc pe asta. :finga: Insa din cate am vazut astia Sony rup da se "rup" destul de repede. Viata scurta da fericita. :yawinkle: Link spre comentariu
hugo Postat Mai 5, 2006 Partajează Postat Mai 5, 2006 Iar vine furtuna. O sa am ce fotografia dupa ce trece. :yawinkle: Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 5, 2006 Partajează Postat Mai 5, 2006 accu ieftini sanyo, eu folosesc si sunt buni - R6/AA 2500mAh - set de 2 buc la 15 ron - telezimex - ultima oferta cu doua seturi de accu eu umplu cardul de 512 , poze facut cu blitz toate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum