Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MASINA SPALAT ARCTIC B800

adriansorinsuditu

Postări Recomandate

Cum spune si titlul , am o masina Arctic B800 , care de ceva vreme sare peste stoarcerea finala de fiecare data, la unul dintre programele scurte. Mentionez ca este cu programator rotativ , duce programul pana la sfarsit (nu se opreste in dreptul functiei de stoarcere) si nu are nicio comanda digitala. dar cand deschid usa, rufele sunt unde leoarca.Daca cineva a mai intalnit defectul, de unde ar putea fi?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adriansorinsuditu

3

• traianpop

1

• romica-b

1

• realconstruct

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Modelele B800 au placa electronica in 2 variante:- ori anexata de programator- ori separata de programator in partea din spate jos.Cauta si verifica aceasta placa.

Link spre comentariu

spala, evacueaza apa dupa spalare, clateste, evacueaza, dar dupa balsam evacueaza dar sare peste centrifugarea de final numai la programul respectiv

Link spre comentariu

S-ar putea ca pe programul respectiv,sa fie exclusa stoarcerea. Unele masini nu executa stoarcerea pe programele destinate rufelor foarte fine,lanei, ptr. a le proteja de intindere,sifonare.

Link spre comentariu

a spalat 4 ani cu programul respectiv ok, acum i s-a pus pata, programul antisifonare este urmatorul, stiu ca la acesta nu executa centrifugare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări