Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor montare carkit OEM volkswagen

dem3ntor

Postări Recomandate

Salut!Am primit de la un amic un carkit oem vw pe care l-a gasit in portbagajul unei fabii cand a cumparat-o.carkitul are codul: 1J0 051 437 AH si este pentru nokia 5110 6210 s.a.Aparatul se conecta la masina printr-o mufa cu 8 pini, am desfacut cutiuta si sunt folositi toti cei 8 pini, 2 sunt alimentare pe care i-am identificat, restul.... in interior este fabrica (nu de bere :) )Am cautat pe net dar nu am gasit mare lucru.Cred ca poate fi folisit si independent, are intrare pentru microfon si iesire pentru difuzor suplimentar (un final tda2040)Daca are cineva mai multe informatii poate ma ajuta cu o schema/instructiuni.Multumesc!am desfacut cutiuta si sunt folositi toti cei 8 pini, 2 sunt alimentare pe care i-am identificat, restul....

post-5461-139829444382_thumb.jpg

post-5461-139829444387_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dem3ntor

1

• mitea66

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca mai esti interesat de carkit te pot ajuta , vad ca esti din Galati, Am si eu unul, dar e conectat in spate la raiocas si se aude in boxele masinii. Trebuie sa ai pe spatele radioului conectorul din poza. Este conector pentru magazie de CD si carkit. Daca ai scula desteapta ai si conectorul, mai trebuie mufa tata si cablu. Daca e cazul da un PM.

post-21334-139829480043_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări