Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Prelungire VGA sau DVI

Vizitator n1viperx

Postări Recomandate

Vizitator n1viperx

Salut.Ma straduiesc sa ma informez si eu in legatura cu un montaj daca puteti sa imi dati niste sfaturi..O unitate normala.. probabil cu placa video relativ noua ca generatie 2 sau 3 iesiri, vga, dvi poate si cu hdmi.Montajul meu presupune 2 monitoare la o distanta de 15 respectiv 20mentri de unitate. Monitoarele afiseaza aceasi imagine de la unitate.Cum este cel mai bine sa procedez? sa merg pe un prelungitor vga cu spliter.. sa caut cablu dvi, spliter cu amplificare, splitere fara amplificare doar mufe.. Orice informatie este bine venita. MultumescMentionez ca monitoarele sunt panasonic de dimensiuni mai mari care vor fi suspendate pe pereti si parca am vazut pe monitoare doar intrare vga.. Varianta :1. adaptor de la vga la dvi pentru un fir si celalalt conectez direct in vga si merg cu 2 fire pana la monitoare2. plec cu un fir 10 metri la care bag un spliter cu amplificare sau repetor vga? din care plec cu alte 2 prelungiri vga la monitoare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

2

Vizitator wata wataa

1. este o solutie simpla si usor de implementat...este f posibil ca incercind 1. sa fii multumit de rezultat si sa nu mai fie nevoie sa investesti timp si bani in alte solutii....

Link spre comentariu

Daca ai placa video cu doua iesiri atunci nu mai ai nevoie de splitter. La facultate avem proiectoare spanzurate in anfiteatre iar distanta de la catedra la proiector este de circa 25m (poate chiar mai mult) si merge perfect. Daca ar fi avut amplificare pe cablu probabil ca s-ar fi vazut pe undeva un mic amplificator...dar nu se vede. Cablul arata destul de serios.Daca ai doua iesiri si mai vrei inca una, atunci poti cumpara adaptoare (pl.aci) video pe USB. Eu am un docking universal DynaDOC de la Toshiba pe USB 2.0 care are sunet, 6 USB-uri, retea si VGA out. Imaginea este foarte buna, dar in filme sacadeaza, DAR, programul care il controleaza, atunci cand detecteaza un film (miscare), "pixeleaza" putin imaginea si nu mai sacadeaza...merge perfect. Pixelarea nu se vede de la 1m.

Link spre comentariu
Vizitator n1viperx

bun

nu vreau sa vin cu 35-40m de cablu la 2 monotoare

deci din pc plec cu un prelungitor vga 10m apoi spliter simplu, apoi 10m respectiv 5m pana la monitoare

dar ca urmare tre sa trag cablu separat pentru sunet pentru ca cablu vga acopera doar video

corectati-ma daca gresesc

Link spre comentariu

Cablul VGA este strict pentru video.Tragi din placa de sunet cablu "stereo" ECRANAT pana la splitter-ul video, iar acolo pui un splitter pentru audio (de ex. jack-jack). Cablul audio mai bine ti-l faci singur pentru a fi sigur ca este ecranat cablul...sau sa iei unul scump in speranta ca este ecranat....poti pisca cablul cu un cutter pentru a vedea daca e ecranat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări