ionut_sasa Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Buna dimineata tuturor am o mare intrebare am facut amplificatorul acesata http://diyaudioprojects.com/Chip/DIY-TD ... Amplifier/ cu tda2050 si am o mare rugaminte ma invata si pe mine cineva cum sa fac legatura in punte si daca e posibil la aceast amplificator P.S (nu e o rusine sa recunosti ca esti incepator ) Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Exista Google in caz ca nu stiai... Link spre comentariu
romicap Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 faceti doua AAF cu tda 2050 (stereo) si cuplati iesirile la sarcina(difuzor) Link spre comentariu
ionut_sasa Postat Iunie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2012 marian am recunoscut ca sunt incepator si tot odata nu vreau mura in gura numai atata tot ca nu le prea inteleg si in plus de asta difera dela schema la schema nu ?romicap aaf adica un exemplu ceva e foarte bine primit Link spre comentariu
romicap Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 AAF inseamna amplificator de audiofrecventa adica exact ...ceea cevrei sa faci; Clic pe link-ul lui Marian si vei vedea o multime de exemple acoloiar daca ai probleme cu cititul unei scheme,atunci ...nu-i chiar usor !!! Oricum,daca-ti place electronica, mai citeste...(sper sa nu te superi!) Link spre comentariu
ionut_sasa Postat Iunie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2012 mii de scuze pentru deranj si multuim Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum