adrianbodor Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Buna, am o problema cu un ceas de cielo. El are trei intrari de alimentare: 1: baterie - ar trebui sa functioneze fara ecran si sa tina minte iar la apasarea unui buton de pe ceas sa afiseze ora cu contactul oprit. 2: contact - functioneaza 3: pozitie - la momentul cuplarii se face dim automat 4: masa Problema e ca merge la contact dar cand scot cheia se reseteaza si nici nu merge cand apas butonul de afisare. Am masurat tot in afara de tranzistor, sa fie ala de vina? Rezistenta mare are 68R, cea mica 5.6k, diodele sunt 1N4007, cea zener nu stiu ce valoare are dar nu e arsa. Pe tranzistor e marcat K 5C C3203Y Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Trebuia sa postezi la electronica auto... Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Ti'e greu sa masori tranzistorul? E un NPN amarat .Daca'i bulit , pui un BD135 si ai ... rezolvat. http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... 2795_2.pdf Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 vezi ca ceasul nunare nimic.este vreo siguranta arsa,i-ti lipseste +permanent pentru memory. Link spre comentariu
adrianbodor Postat Iunie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2012 incercat cu o sursa de laborator. pe +permanent tot nu merge cand apas butonul D si la fel pierde memoria Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Cu ce integrate e construit ceasul ? Link spre comentariu
adrianbodor Postat Iunie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2012 Ceasul este cu tub nixie, iar integratul de pe el habar n-am ce e ca s-a sters de pe el tot.Am incercat alt ceas de la un alt amic cu Cielo si testat cu o sursa de laborator merge perfect, tine minte iar cand apas butonul D se aprinde ecranul fara pinul de contact alimentat, doar cel permanent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum