Vizitator georgwe Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Buna ziua,pentru un radio pick-up Pacific 4 romanesc,are sigurantele electrice fuzibile deteriorate,nu mai se vede valoarea curentului,vreau sa le inlocuiesc,stiu ca trebuie de 250V,dar nu stiu valoarea curentului,cati Amperi?va rog pate ma sfatuieste cineva?Va multumesc. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Aveti aici schema si puteti citi valoarea curentului: viewtopic.php?f=183&t=43520 Link spre comentariu
mila Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Rar se ard sigurantele alea degeaba!Verifica transformatorul, puntea redresoare, condensatorii de filtraj....si asta in prima faza. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Adevarat asta se verifica in prima faza,si as completa,cu restul montajului decuplat,ca nu se stie nici finalii in ce stare de nervozitate sunt Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Am si eu un radio ca acesta, o intrebare cand stau langa el se aude bine clar puternic si cand ma indepartez se aude distorsionat incet... ce fel de antena sa-i pun sa se auda cat mai bine? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 O gluma: o antena mai performanta decat dvs.!Antena trebuie sa o alegeti functie de banda pe care doriti sa receptionati programe. Banuiesc ca va intereseaza FM, deci in locul celei incorporate in aparat montati-i pentru inceput o antena telescopica exterioara. Asteptam rezultate mai bune! Link spre comentariu
H Robert Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Scuze ca vin asa tarziu rezultatele nu am avut la indemana o antena telescopica,am montat-o dar degeaba tot se comporta la fel cand ma indepartez de radio,este "pervers" radioul vrea sa fiu antena lui Link spre comentariu
elm Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Antena telescopica pe care ati utilizat-o este dublă (de televizor) sau simplă?Dacă este simplă nu e bine, intrarea blocului de UUS este simetrică și cu o antenă formată din două telescopice rezultatele sînt foarte bune (spectaculoase aș putea spune) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum