yuly4you Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 Sal, am achizitionat un amplif din asta, dar inca nu am avut ocazia sa-l testez, decat pe nishte chinezarii atto de 8",...mai e careva care are asha un amplificator, si dak da sunteti multumit de el, ce difuri ati miscat cu el, si orice mi-ar fi de folos....orice parere e binevenita, ........ :supz: Link spre comentariu
one Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 Acum, ca l-ai cumparat deja, nu stiu la ce ti-ar mai folosi sa stii parerea altora. Important e ca tu sa fii multumit. Oricum daca iti spune cineva ca e o porcarie de amplificator, nu o sa-l crezi. Link spre comentariu
yuly4you Postat Mai 3, 2006 Autor Partajează Postat Mai 3, 2006 inca nu am avut ocazia sa o probez k-lumea,si exista si posibilitatea sa nu o fol. cum trebuie, aici ma refer la grosimea cablurilor de alimentare,la semnalul de intrare, si altele....abia peste vreo 2 sapt. o sa pot vedea ce poate, cand o sa-mi iau un DYF1270 de la KON, in ciuda multor pareri proaste despre el, iar daki nu-mi place il voi "marita"...cat despre statie........vreau sa aflu si eu parerile altora, k eu ink nu am una........ Link spre comentariu
stefanev Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 Eu am varianta PB66 si sunt destul de multumit, si are protectii supratensiune, inversare polaritate, are si un termometru inclus, e destul de bine facuta. Eu o folosesc doar pentru medii si inalte, pentru ca nu imi place cum suna bass-ul pe ea. Modelul mai superior nu stiu ce e de capul lui, dar cu siguranta nu dezamageste. Eu tot cu niste difuzoare de la KON am "miscat" cu statia cu diametrul de 10". Totusi is de parere ca trebuie folosita si cu un preamplificator. Iar cat timp nu o folosesti in bridge, nu trebuie sa-i iei un traf mai mare de 30A (in cazul in care o foloesti in casa). Link spre comentariu
Kytan666 Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 yuly .. vb cu piglett , el s-ar putea sa te ajute mai mult ,m-am jucat si eu cu unu (de la el) si mi-a placut isi fac treaba ff bine , sunt niste "mici defecte" de fabricatie care ingrijite corect iti rezulta un amp ff bun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum