Vizitator iulian86 Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Salutare ,va rog sa ma scuzati daca nu am postat unde trebuie dar am mare nevoie de ajutor! Cine stie un electronist care sa ma ajute in reparatia unui amplificator RM ITALY KL 145 , amplificator radio pentru taxi. Sper sa gasesc rezolvarea pe acest forum caci am cautat pe internet si nu am gasit Sunt disperat ca am dat 7 mil pe el si s-a defectat ... Daca ma puteti ajuta va rog sunati la: 0765. 775.135 sau email : [email protected] sunt din Bucuresti! Link spre comentariu
yo9gcc Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Este posibil sa gasesti si aici pe cineva care il poate repara, dar mai poti pune anuntul si la sectiunea - Radioamatorism - CQ-YO sunt radioamatori care au asa ceva dar la cat de simpla este schema cred ca iti poate spune oricine ce defect are. Daca ai ghinionul sa fie tranzistorl final atunci este destul de rau, am vazut ca sunt destule persoane care cauta acel tranzistor, si pot sa iti spun ca el este inima acelui final. Link spre comentariu
Vizitator iulian86 Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 multumesc frumos pentru informatii! Link spre comentariu
YO9IBC Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Daca mai este de actualitate, ma intereseaza sa-l cumpar. Link spre comentariu
Vizitator iulian86 Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Daca mai este de actualitate, ma intereseaza sa-l cumpar.este de actualitate, suna te rog ca sa vorbim. Iulian 0765775135 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum