Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

REPARATIE AMPLIFICATOR RADIO RM ITALY KL 145 pentr TAXI!help

Vizitator iulian86

Postări Recomandate

Vizitator iulian86

Salutare ,va rog sa ma scuzati daca nu am postat unde trebuie dar am mare nevoie de ajutor!

Cine stie un electronist care sa ma ajute in reparatia unui amplificator RM ITALY KL 145 , amplificator radio pentru taxi. Sper sa gasesc rezolvarea pe acest forum caci am cautat pe internet si nu am gasit :jytuiyu

Sunt disperat ca am dat 7 mil pe el si s-a defectat ...

Daca ma puteti ajuta va rog sunati la: 0765. 775.135 sau email : [email protected]

sunt din Bucuresti!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9gcc

1

• YO9IBC

1

Top autori în acest subiect

Este posibil sa gasesti si aici pe cineva care il poate repara, dar mai poti pune anuntul si la sectiunea - Radioamatorism - CQ-YO sunt radioamatori care au asa ceva dar la cat de simpla este schema cred ca iti poate spune oricine ce defect are. Daca ai ghinionul sa fie tranzistorl final atunci este destul de rau, am vazut ca sunt destule persoane care cauta acel tranzistor, si pot sa iti spun ca el este inima acelui final.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări