Vizitator Trendnet Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Am un subwoofer treefrog 600W/Max 150W/RMS 10' Astazi i-am facut proba la un amplificator auto !Prima data stiind ca amplificatoru are 100w Rms , pe 1 canal ,l-am pus in punte .Am inceput sa ii dau volum ... pe la 50 60% din volum se aude un zgomot parca ar lovii membrana .Dupa am mutat pe un singur canal si am dat la maxim , nu se mai auzea zgomotul acela ...De la ce sa fie acel zgomot cand e pus in Bridge ? Amplificatorul are 4 ohmi si subwoofer-ul la fel !Tin sa mentionez ca subwooferul e nou !Ajutati-ma va rog Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Ai probat difuzorul in aer, fara incinta ?Avea cursa are membrana? este posibil sa distorsioneze datorita cursei mecanice, oricum nu il mai forta.PS: cand pui amplificatorul in bridge puterea poate fi de pana la 4 ori mai mare (teoretic), practic mai scade tensiunea de alimentare si se mai limiteaza puterea dar oricum e diferenta mare de putere. Link spre comentariu
Vizitator Trendnet Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Da ,pai nu are deocamdata o incinta ... a fost probat in aer liberMembrana are cursa destul de mare sa zicem 2 cm ...Oricum nu o sa il tin la max dar zic ca ma ingrijorat ... Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Daca l-ai probat fara incinta e destul de normal sa ajunga la curse mari si sa distosioneze, daca il pui intr-o incinta acrodata corect nu o sa mai ai problema asta.Pana cand ii faci incinta nu-l mai folosi la puteri mari, oricum este ineficient un difuzor fara incinta. Link spre comentariu
Vizitator Trendnet Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Stiu ... m-am gandit la o incinta de 56x22x28 (L x l x h) pentru el Ce parere ai ? ar fi buna de cv ? Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Stiu ... m-am gandit la o incinta de 56x22x28 (L x l x h) pentru el Ce parere ai ? ar fi buna de cv ?Chiar eu ti-am raspuns la intrebarea asta in alt topic viewtopic.php?f=4&t=116609 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum