Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Subwoofer!

Vizitator Trendnet

Postări Recomandate

Vizitator Trendnet

Am un subwoofer treefrog 600W/Max 150W/RMS 10' Astazi i-am facut proba la un amplificator auto !Prima data stiind ca amplificatoru are 100w Rms , pe 1 canal ,l-am pus in punte .Am inceput sa ii dau volum ... pe la 50 60% din volum se aude un zgomot parca ar lovii membrana .Dupa am mutat pe un singur canal si am dat la maxim , nu se mai auzea zgomotul acela ...De la ce sa fie acel zgomot cand e pus in Bridge ? Amplificatorul are 4 ohmi si subwoofer-ul la fel !Tin sa mentionez ca subwooferul e nou !Ajutati-ma va rog :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

3

Top autori în acest subiect

Ai probat difuzorul in aer, fara incinta ?Avea cursa are membrana? este posibil sa distorsioneze datorita cursei mecanice, oricum nu il mai forta.PS: cand pui amplificatorul in bridge puterea poate fi de pana la 4 ori mai mare (teoretic), practic mai scade tensiunea de alimentare si se mai limiteaza puterea dar oricum e diferenta mare de putere.

Link spre comentariu
Vizitator Trendnet

Da ,pai nu are deocamdata o incinta ... a fost probat in aer liberMembrana are cursa destul de mare sa zicem 2 cm ...Oricum nu o sa il tin la max dar zic ca ma ingrijorat ...

Link spre comentariu

Daca l-ai probat fara incinta e destul de normal sa ajunga la curse mari si sa distosioneze, daca il pui intr-o incinta acrodata corect nu o sa mai ai problema asta.Pana cand ii faci incinta nu-l mai folosi la puteri mari, oricum este ineficient un difuzor fara incinta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări