Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV SEG Nagano

Vizitator MeThoD123

Postări Recomandate

Vizitator MeThoD123

As dori si eu o schema pentru TV SEG Nagano pentru sursa sau daca stiti integratele de pe sursa Sursa : LI SHIN INTERNATIONAL ENTERPRISE CORP. MODEL NO: 0420D02216 CM-2TV LCD SEG Nagano lcd-tv5325sasiu 17mb11-6SURSA : LI SHIN INTERNATIONAL ENTERPRISE CORP. MODEL NO: 0420D02216CM-2

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• surubarila

3

• dosa

2

• zvasile

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

dar nu aveti schema la sursa? ca acolo am problema am 2 integrate si al 3 -lea lipseste

cam greu cu schema sursei,astea ar fi integratele;SG6841SZ,L6561,in chitul de reparatie ar fi U2 si U3 SG6841SZ

KT29.pdf

Link spre comentariu
Vizitator MeThoD123

Sunt lipite pe spate e SMD,nu mai e nevoie am gasit pe pdful care mi lati dat e U2 6841SGZ.Unde as putea gasi si eu un 6841SGZ ?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator MeThoD123

Am si eu o intrebare am rezolvat pentru 2-3 zile televizorul dupa care nu a mai mers era de la cupla de la invertor in fine a mers 1 ora si dupa iar facea faze si cand lam scos si lam bagat iar a pocnit siguranta si sa dus tot ce am pus adica L6561 , siguranta , rezistenta , STP17N80 tot sa dus si as-i avea o intrebare nu se poate gasi o sursa intreaga si buna?? Ca eu am gasit dar in alta tara si asi vrea in Romania sau altundeva dar ieftin ca am gasit la 50 de lire cu tot cu transport pana in Romania...

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Sanatate permanenta ! Revin si eu cu intrebarea : s-a gasit intre timp schema acestei surse ? Are codul din #1 iar integratele smd de pe spate sunt 2XSG6841 , 2XM101AC si un L6561.Multam !

post-203762-0-09128900-1489764750_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări