Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Webcam interior de laptop pe usb?

Vizitator delavega

Postări Recomandate

Vizitator delavega

Stie cineva cum as putea sa pun un webcam interior de la un laptop pe mufa usb? Eu am un laptop dar webcam-ul este slab si mi-am cumparat o camera tot de la un laptop de alta marca Crystal Eye (spar ca o sa fie mai buna camera) si as dori sa ii pun o mufa usb pe ea, sa o folosesc fara sa desfac display'ul la laprop, ca poate mai stric ceva. Camera care am cumparat-o are o mica mufa pentru 4 jumperi , daca zic corect. 1 fir este verde,2 maro deschis, si 1 negru. aranjate in aceasta ordine.Deci tot ce vreu este sa leg o mufa usb la aceste fire sperand ca laptopul sa detecteze camera si sa functioneze.Daca stie cineva cum sa fac cu firele ,ii sunt recunoscator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bluey

3

• FLORIN IORDACHE

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu functioneaza.Am avut si eu o tentativa acum cativa ani, o vede ca unknown device si nu poti instala driverul.Dar poti incerca. Eu am incercat o camera de Sony Vaio.

Link spre comentariu

Va salut ! Pai nu inteleg un lucru la dvs,adica de ce nu ati luat dvs o camera web normala pe usb,una ca in imaginea de mai jos. :jytuiyuSucces !!!

Link spre comentariu
Vizitator delavega

mai am inca 2 camere pe usb normale. luate de pe net si tot felul de leduri cica pentru noapte. dar claritatea la o camera Crystal Eye nu se compara cu toate pe care le-am avut. Stiu asta deoarece mai am in casa inca 2 laptopuri, si ele au camera Crystal. Si o camera buna costa de la 120 Lei in sus.

Link spre comentariu
Vizitator delavega

Nu functioneaza.Am avut si eu o tentativa acum cativa ani, o vede ca unknown device si nu poti instala driverul.Dar poti incerca. Eu am incercat o camera de Sony Vaio.

Mai stii cum ai legat pe acolo firele?
Link spre comentariu

Pai plusul si minusul le identifici usor dupa condensatorul de alimentare care e ceva mai mare ca dimensiuni sau dupa bobina inseriata pe bara de +.

http://www.ourtech.co.uk/shop/dellalien ... 5-7760.jpg

De exemplu la asta, ai masa pe cei doi pini laterali conectorului si plusul pe inductanta smd gri imediat langa conector.

Pinii de date ii poti inversa ca nu se intampla nimic grav. Cu alimentarea si masa sunt probleme daca gresesti.

Inca un detaliu: pe placa ai in zona mufei condensatori pusi in paralel pe alimentare.

Link spre comentariu

Eu unul sunt ff multumit de aceasta camera web,care v-am pus-o si dvs poza cu ea pe forum .

Are calitate ff buna la imagine,camera aceasta se numeste A4tech. :da

Succes !

Link spre comentariu
Vizitator delavega

asa arata camera scoasa din carcasa ei : Posted Image

presupun ca primul de sus este masa ,

al doilea se vede clar ca se duce circuitul la bobina, pe care o turnat niste "chestie" neagra, nu stiu ce e aia si ce rol are, iar al treilea si al patrulea ,nu am ideie, is acoperite cu "mazga aia", cinci este gol.

Nu prea imi dau seama aici cum vin aici + si - din cauza la "chestia" aia neagra care ma impedica sa vad pe unde merge circuitul.

Daca nu pot sa o fac asa.. cred, ca pana la urma o sa incerc sa desfac display'ul si s-o inlocuiesc pe vechea

Link spre comentariu

Masoara condensatorii de langa cealalta gaura de prindere.Ar trebui sa aibe cate un pin la masa (metalizarea din jurul gaurii)Celalalt pin daca ajunge pe mufa mai mult ca sigur este plusul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări