Vizitator Half Life Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 Statia ar fi 4*60watts RMS iar un dif 150 w rms .conteaza mult grosimea cablurilor de alimentare ? Link spre comentariu
Vizitator Half Life Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 Caracteristici statie Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 daca cablurile de alimentare nu-ti suporta curentul consumat de statie - se vor incalzi iar apoi se topesc Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 Conteaza grosimea cablurile, cum sa nu, caci ultimul lucru pe care ti-l doresti in masina e un scurt pe undeva sub mocheta :axe: asa ca mare atentie, caci au ars alte masini din mai putin ...Cat despre intrebarea initiala "mai e nevoie si de un condensator", poti sa iti raspunzi singur, in functie de cum se aude nasul la putere mare, adica trebuie sa iti dai seama daca "ar vrea mai mult dar nu are de unde", oricum statia nu este atat de puternica in cat sa necesite neaparat un condensator de un farad. Link spre comentariu
Vizitator Half Life Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 da intradevar cablurile se mai incalzeau era un cablu auriu transparent nu foarte gros ceva cam cum este la un prelungitor.pe asta mi-l recomandase niste vanzatori.Dar era normal ca atunci cand dadeam mai tare vol ledul de la statie palpaia iar boxele distorsionau? bateria de pe dacie era de 70 ah noua, iar sunet trageam dintr-un cd-player Care ar fi solutia ?( sa ascult muzica) momentan 'sistemul' il tin in casa iar curent trag din sursa de la caculator si se aude mult mai bine fata de ce era in masina . Link spre comentariu
Vizitator Half Life Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 a si dif sunt de 30cm pretul cred ca il banuiti iar fiecare difuzor e legat pe 2 canale.in cutie dif sunt despartite de un perete si fiecare are o gaura de aerisire(10cm) montata in spatele dif la baza cutiei. Cum vi se pare proiectul. ar trebui sa aiba performante, am calculat corect dimensiunile? placajul e de 2 cm. Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 schimba cablurile cu unnele adecvate, si va functiona mai bine Link spre comentariu
Max Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 condensatorul iti trebuie la o putere de aproximativ 500W rms... esti din bucuresti? Link spre comentariu
Vizitator Half Life Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 nu sunt din bucuresti dar cred ca tot am sa cumpar un condensator de 1 f si un kit de cabluri pt . sisteme auto. Link spre comentariu
Max Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 Intai cumpara un kit de cabluri adecvat pentru instalatii audio auto.. si vezi cum se aude atunci... eu zic ca o sa se auda mult mai bine. eu zica mai faci totusi o verificare la firele boxelor ce pleaca din unitate. verifica-le contactele... iar daca pe fata ai boxe in usi, vezi sa nu faca atingere pe tabla (izoleazal eventual papucii cu niste izolier band). oricum condesatorul mai asteapta cu el. la unitate ai montat inainte vreun filtru de deparazitare? Link spre comentariu
Blak Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Eu iti spun sigur ca nu ai nevoie de condensator.... 0.5F se pune la 500W RMS....Cat despre cabluri la puterea aceea un 8AWG iti e bun.. e pe limita..dar tzine ...nu ia foc masina sau ceva.... merge pana la 30A sa tragi pe acel cablu 8AWG= 10mm grosimeRecomandarea mea ar fi sa cumperi ablu de 4AWG= 20mm grosime .6 metri iti ajung pentru o masina.... 5 metri pe cablu cu siguranta de riguare pe plus.... si 1m pe masa.... Bafta Link spre comentariu
Vizitator Gherila_PTM Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 8AWG= 10mm grosimeBafta 10mm grosime?!? grosime - adik diametrul unui fir ( + sau -) trebuie sa fie de atat?!? Mi se pare kam gros:D... Am si eu un amplif "asemanator" k putere...si m-ar interesa si pe mine asa ceva Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Iulie 25, 2006 Partajează Postat Iulie 25, 2006 Intradevar amplifurile auto sunt mari "sugatoare" de electricitateFirele care aduc curentul de la baterie trebuie sa fie CAT MAI GROASE deoarece un fir subtire are rezistenta mai mare, iar la asemenea curent ar fi o cadere de tensiue insemnata, care duce la scaderea tensiunii la intrarea amplifului, limitari ale basului (suna k din galeata) si nu in ultimul rand o incalzire a acestuia....Nu sfatuiesc pe nimeni sa foloseasca fire subtiri pentru ca va poate lua foc masina NU GLUMESC!!!!!!P.S sa nu lipseasca siguranta, imediat dupa baterieIn privinta condensatorului, daca nu ai limitari la bass nu e nevoie sa pui Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum