Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema radio-cd Clarion

madkat

Postări Recomandate

Nu credeam ca ma poate birui un radio auto... este vorba de un Clarion CD-player original Alfa Romeo cu fata detasabila model 2001 (maine poze - indicativul nu l-am gasit) - si am urmatoarea problema cu el:in timpul redarii cd-ului comuta pe radio pe un post pe care considera el ca se gaseste TA (traffic announcment) - am incercat toate combinatiile posibile pentru dezactivarea TA, TP-ului, chiar si AF-ul... si nimic, chiar cu indicatoarele aferente de pe afisaj stinse tot face chestia asta... poate stie cineva o solutie (generala pentru clarioanele din acea perioada nbanuiesc eu) aparatul nu are meniu toate functiile se selecteaza direct din taste... e primul aparat caruia nu reusesc sa ii birui RDS-ul... multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Max

1

• madkat

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

vezi sa nu fie apasat ceva butonul.. sau sa aibe ceva mizerie in fata detasabila... eventual incearca sa cureti foarte fin cu un bat de urechi contactele de la fata si de pe unitate..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări