madkat Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 Nu credeam ca ma poate birui un radio auto... este vorba de un Clarion CD-player original Alfa Romeo cu fata detasabila model 2001 (maine poze - indicativul nu l-am gasit) - si am urmatoarea problema cu el:in timpul redarii cd-ului comuta pe radio pe un post pe care considera el ca se gaseste TA (traffic announcment) - am incercat toate combinatiile posibile pentru dezactivarea TA, TP-ului, chiar si AF-ul... si nimic, chiar cu indicatoarele aferente de pe afisaj stinse tot face chestia asta... poate stie cineva o solutie (generala pentru clarioanele din acea perioada nbanuiesc eu) aparatul nu are meniu toate functiile se selecteaza direct din taste... e primul aparat caruia nu reusesc sa ii birui RDS-ul... multumesc anticipat Link spre comentariu
Max Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 vezi sa nu fie apasat ceva butonul.. sau sa aibe ceva mizerie in fata detasabila... eventual incearca sa cureti foarte fin cu un bat de urechi contactele de la fata si de pe unitate.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum