molioa Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Einhell SGA 200/3 -Mig/Mag 200A la 380v. A lucrat cineva cu aparatul asta? Ceva pareri din partea celor ce il cunosc. Ma gandesc daca merita cumparat -l`am gasit de second la un pret acceptabil si nu pare a fi fabricat in China, l`am probat si merge bine.Alta idee ar fi, sa-i schimb transformatorul la al meu -Telwin 120A la 220v- si sa-l fac de minim 200A. Pentru transformator am tolele, dar intrebarea este, daca mai trebuie schimbat ceva?Telwin-ul imi merge perfect (il folosesc de 5 ani) dar numai la tabla, pana la 1,5 in profile de 2-3 mm, nu da randament. Link spre comentariu
molioa Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 ...nici o parere? Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 pai da si tu mai multe detalii...TELWIN-UL ala de fapt ce tip e?TELMIG130,TELMIG 170,BIMAX4135....sau care?daca nu dai detalii si spui doar TELWIN nimeni nu va sti ce ai acolo.daca aparatul este un mig-mag(cum am inteles eu),daca pui un traf mai puternic va trebui si o punte mai puternica.... Link spre comentariu
nickrvl Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 ..............daca aparatul este un mig-mag(cum am inteles eu),daca pui un traf mai puternic va trebui si o punte mai puternica....Si o bobina mai puternica........., si de asemenea banuiesc ca "unitatea" de avans a sirmei e capabila sa impinga sirma mai multa.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum