Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Einhell SGA 200/3 - 200A sau modificare Telwin 120A

molioa

Postări Recomandate

Einhell SGA 200/3 -Mig/Mag 200A la 380v. A lucrat cineva cu aparatul asta? Ceva pareri din partea celor ce il cunosc. Ma gandesc daca merita cumparat -l`am gasit de second la un pret acceptabil si nu pare a fi fabricat in China, l`am probat si merge bine.Alta idee ar fi, sa-i schimb transformatorul la al meu -Telwin 120A la 220v- si sa-l fac de minim 200A. Pentru transformator am tolele, dar intrebarea este, daca mai trebuie schimbat ceva?Telwin-ul imi merge perfect (il folosesc de 5 ani) dar numai la tabla, pana la 1,5 in profile de 2-3 mm, nu da randament.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• molioa

2

• nickrvl

1

• cipriyan123

1

Top autori în acest subiect

pai da si tu mai multe detalii...TELWIN-UL ala de fapt ce tip e?TELMIG130,TELMIG 170,BIMAX4135....sau care?daca nu dai detalii si spui doar TELWIN nimeni nu va sti ce ai acolo.daca aparatul este un mig-mag(cum am inteles eu),daca pui un traf mai puternic va trebui si o punte mai puternica....

Link spre comentariu

..............daca aparatul este un mig-mag(cum am inteles eu),daca pui un traf mai puternic va trebui si o punte mai puternica....

Si o bobina mai puternica........., si de asemenea banuiesc ca "unitatea" de avans a sirmei e capabila sa impinga sirma mai multa....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări