Ovidanie Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Am intrat astazi intr-un magazin sa cumpar doua bucati PH2, am cerut sa-mi dea ce are mai bun...m-a pufnit rasul cand mi-a cerut 100 lei. Cinci zeci lei bucata. Dupa cateva discutii vanzatorul a adus o lupa si am vazut foarte clar ca acele varfuri erau diamantate pe zona de contact cu surubul. Daca ar fi fost o scula aschietoare as fi inteles...Ma insel eu sau e o chestie de marketing? Cat de util ar fi sa acopere si ciocanul cu pulberi de diamant? Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Un scop valabil ce-l vad la pulberea diamantata e aderenta pe surub, la unele suruburi intepenite fiind de un real folos, multe surubelnite tinzand sa sara de pe surub si sa-l distruga Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Sunt surubelnite speciale pentru suruburi autofiletante (negrese) care sunt tratate termic, la peste 50 HRC. Crestatura unui asemenea surub, desi foarte stabila, va "musca" din surubelnita. Sau daca surubelnita are aceeasi duritate, atunci se vor distruge una pe cealalta. Daca surubelnita este acoperita cu pulbere diamantata, granulele de diamant se vor "infige" trainic in materialul surubului, indiferent cat de tare este si va reusi sa-l antreneze in rotatie. Daca insa surubul intampina o rezistenta mare la inaintare, atunci surubelnita va distruge crestatura surubului. Mie personal, mi se pare inventia inutila. Atunci cand am de "infipt" suruburi autofiletante in materiale precum aluminiul, le prefer pe cele cu cap hexagonal si voi folosi fie o cheie inelara, fie capete tubulare pentru masini de insurubat. Link spre comentariu
norad Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Salutari,Am vrut sa schimb o priza si varful "tratat" al surubelnitei in cruce a cedat. M-am uitat mai atent la varful surubelnitei si sub stratul de crom parca ar fi cupru. Oricum, varful era dintr-un material foarte moale. Surubelnita de 5 lei de la toneta.Priza este dupa mobila, deci o pozitie incomoda.Am reusit sa desfac suruburile in cruce cu un bit PH2 Bosch prins intr-un cleste. Cu un asemena bit s-a prins tot rigipsul in suruburi pentru 4 camere. Foarte rezistent.Asadar, trebuie sa-mi cumpar niste surubelnite de calitate. Intr-un magazin de pe langa casa, am vazut surubelnite marca Stanley. Cam 15 lei o surubelnita in cruce de cca. 20 cm.Ce parere aveti despre sculele de mana marca Stanley ?Multumesc. Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Nu stiu ce sa spun de stanly dar eu folosesc surubelnite deastea http://www.emagazinuldescule.ro/images/ ... /60965.jpg sunt ieftine si foarte bune, le folosesc intens si pe cele mai blocate si rugunite suruburi, am reusit sa desfac cu cu ele fara sa se strice capul deloc,le folosesc cam de 3-4 ani si n-au nici acum vreo problema. Link spre comentariu
briobit Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 pe mine un stanley din ala cu 2 biti cam la 35 de ron ma tine cam 2 ani de folosire zilnica pana cedeaza toate varfurile, folosirea asta mai include si niste ciocane in maner Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 8, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2012 Stanley face unelte foarte bune, folosesc de opt ani un set de patru surubelnite. Aveau si o reclama nostima, spuneau ceva de genul ca e indicat sa te imprietenensti cu uneltele Stanley pentru ca o sa petreceti mult timp impreuna. Link spre comentariu
norad Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 A rulat pe posturile romanesti reclama ? Link spre comentariu
radu cnc Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Biti de calitate de care eu sunt foarte multumit sunt de la firma PB SWISS TOOLS si costa 2..4€ bitul.Chiar 50 ron mi se pare exagerat chiar daca sut acoperite cu pulberi de diamant. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 8, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2012 A rulat pe posturile romanesti reclama ?Nu, era pe un pliant de prezentare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum