Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Expozitie Demo Metal 30 mai - 2 iunie

Vizitator TBD

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

2

• cnc77hobby

1

SalutAm fost ieri, mie mi-a placut, acu depinde de ce vrea sa afle fiecare, (eu am stat de vorba cu cei de la Okuma si Doosan) este o expozitie micuta , putine firme care au putine exponate dar cu toate astea este interesant. Dupa ora 18 au fost "extra hours" cu servire free de la bar si bufet suedez si am urmarit un recital Trio Zamfirescu , organizare bine pusa la punct, felicitarile mele celor care au avut initiativa asta.

Link spre comentariu
  • Administratori

Am fost si eu dar vroiam sa fac poze si nu am avut la ce.... Nu mi-a placut, prea putini expozanti cu prea putine exponate

Link spre comentariu
Vizitator TBD

Inițial am dorit să merg și eu, dar când am văzut fotografiile publicate pe site din care reieșea clar că e mai mult o întâlnire la cafea decât o expoziție propriu-zisă, am renunțat: http://demometal.ro/galerii-foto/galerie-foto-2012.html

Totuși, trebuie lăudată inițiativa și poate în viitor vom avea parte și de mașinării în funcțiune și demo-uri adevărate, precum la expozițiile de profil din afară.

Link spre comentariu
  • Administratori

initiativa era sa faca concurenta TIB-ului si uite asa in curand nu vor mai fi deloc...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări