Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

electronica macarale

adryan21

Postări Recomandate

buna seara, maine dim o sa incep proba pt electrician auto, mai mult pt macarale pentru un job. ce as vrea sa stiu , ceva mai mult in ce consta meseria asta( ce e de facut, de schimbat, etc...); mentionez k sunt depanator aparatura av, la masini nu am avut mari experiente, decat de montat xenonuri un claxon chestii simple... Un raspuns de la oricine e binevenit. o seara buna

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adryan21

12

• remus68

10

• Spitfire

1

Daca vrei un raspuns sincer,eu zic sa cauti altceva.Trebuie sa iti dai seama in cazul unui defect ce ai de facut,adica daca este din electronica de comanda sau soft...sau un fir de praf pe un senzor(sau daca de ex. macaragiul n-are chef de lucru mai scoate cate o mufa din te miri ce loc)si daca nu ai cunostinte minime e nasol,o sa te chinui mult si rezultatele sunt aproape de zero.Electronica industriala difera foarte mult de cea domestica in sensul ca e cu mult mai complexa si mai personalizata pentru fiecare utilaj(aparat)in parte.Sper sa nu te superi pentru cele spuse;eu cand am facut cunostinta cu asa ceva am ramas interzis si te asigur ca nu sunt incepator deloc in ale electronicii.Oricum, succes pe mai departe.

Link spre comentariu

mda, multumesc pt raspuns nu e prea incurajator, mi-a zis un inginer care lucreaza in domeniu ca e simplu si la ce e de facut acolo o sa fie foarte simplu pentru mine avand in vedere cunostintele mele(el ma cunoaste). oricum nu am nimic de pierdut, nu am un job, mi-am cautat si profit de ocazie. o seara bunaapp nu tine de software cu toate ca sunt 100% sigur k ma descurc si la asta, ca nu am trait cu windows ci cu slackware, si stiu ceva programare, iar de suport hardware, trebuie sa suporte firma ...

Link spre comentariu

Pentru toate exista un inceput! Atata timp cat sunteti dorit acolo, si vor sa va invete, nu-i bai, merita incercat.Intr-adevar, electronica industriala e cam aparte, iti cam prinzi urechile in ea, dar sa vedeti cum e cea medicala!!!

Link spre comentariu

Pentru toate exista un inceput! Atata timp cat sunteti dorit acolo, si vor sa va invete, nu-i bai, merita incercat.Intr-adevar, electronica industriala e cam aparte, iti cam prinzi urechile in ea, dar sa vedeti cum e cea medicala!!!

Stiu cum sa lucrezi cu aparatura mai "fina" la partea de depanat, iti scoate peri albi. Ati spus bine ca sunt dorit, am fost chemat de director, poate am o sansa.
Link spre comentariu

Revino miine dupa ce stii exact despre ce tipuri de suprastructuri e vorba.Nu e chiar dificil... ceva mai complicat e cu limitatorul de moment; daca stii si putina hidraulica te ajuta sa intelegi succesiunea comenzilor unor electroventile.

Link spre comentariu

am fost azi, nu m-a bagat la ceea ce mi s-a spus, e foarte simplu as putea spune; montat lampi,becuri, schimbat relee semnalizare, schimbat carbuni la electromotor si decuplat firele de la cabina cand o scoate si o reconditioneaza. Pt asta as dori un tabel ceva pentru semnificatia culorilor la fire. O seara placuta!

Link spre comentariu

Daca puteti sa ma ajutati cu un cod al culorilor si acele relee de schimbare faza, semnalizare( in dreptul mufelor au un numar 56..... ce semnifica fiecare numar).va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări