moro_mu Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Buna seara o chinezarie cu proc.+ jungle = toshiba 8821cpng4rj1 memorie-24c16, vertical-stv9302, sunet-tda2003 are blocat accesul prin afisarea mesajului LOCK si ironia sortii nu are telecomanda de aceia as dorii daca pote cineva sa ma ajute cu un Dump sa pot rescrie memoria. Mentionez ca am gasit un model dar ami face imaginea pe verticala foarte ingusta aproximativ 11cm si neavand telecomanda nu pot accesa meniul service sa fac corectiile.Pe televizor nu scrie decat LIKEPRODUCTS cu diagonala de 37cm si de aceia apelez la ajutorul d-vastra poate are cineva ratacita prin colectia de dumpuri un dump pentru acest tv. o alta intrebare este referitoare la ce afiseaza tasta display de pe telecomanda originala pentru ca am o universala si as incerca cu aceia sa accesez meniul. Cu stima Marius Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Buna seara ! Incercati si dvs asa,apasati pe tasta vol- simultan cu Display .Succes !! Link spre comentariu
moro_mu Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 Multumesc pentru raspunsul d-voastra dar din pacate nu am telecomanda nu o mai are este pierduta. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Buna seara ! Pai atunci incercati cu acest dump atasat de mine.Succes !!! Link spre comentariu
moro_mu Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 S-a rezolvat! Dator de cinste la primul drum prin Targovoste Multumesc pentru spijinul acordat Link spre comentariu
bijuserv Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Buna seara ! Pai atunci incercati cu acest dump atasat de mine.Succes !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Buna seara ! Pai atunci incercati cu acest dump atasat de mine.Succes !!! Aveti si dvs nevoie de dump ?? Daca vi-l atasez imediat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum