gauss Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Are cineva , din intimplare . schema generatorului KZ 1405 , produs de ZOPAN , Polonia ? Link spre comentariu
digix Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Cu Zopan POF-10 a lucrat cineva ? As vrea o parere inainte sa-l cumpar. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Da ... eu . E drept ... in mileniul trecut . Cam ce v - ar interesa ? ... Link spre comentariu
digix Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Daca merita sa dau banii pe el in mileniul asta sau ce alternativa ar fi. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 (editat) Alternative sant ... intotdeauna . Produse chinezesti ... ietine ( relativ ) . Europene ( sau nedefinite ) putin mai scumpe . Si cele " de firma " ... duble ( cel putin ... ) . Nu neaparat acelasi raport la calitati . Cel putin la unele . Asta , vorbind de produse noi , factura , garantie , banu ' marcat ... finalitate - posesor de generator . Urmeaza produsele second . Multe variabile ... firma , stare tehnica , estetica , varsta , existenta documentatiei etc . ... si PRET . Acesta vad ca nu l - ati mentionat . Nu ca m - ar interesa ... doar asa , pentru cursivitatea discutiei . In fine ... Sa revenim la produsul in cauza . Plusuri ( pentru mine ... ) . Foarte versatil , flexibil in utilizare - multe functiuni , setari , regimuri . Atenuator corect , etc . Eu l - am cautat pentru " Sweep generator " , de aceasta functie aveam nevoie . Stabil , repetitiv la valorile prescrise ... in timp . Minusuri ... indicatie analogica ( dar corespunde cu scala ) . Eu am rezolvat - o cu un distribuitor BNC - osciloscop , frecventmetru , milivoltmetru . Constructiv vorbind ... usor de depanat . Componente " discrete " uzuale , usor de gasit , aerisit , si bine lucrat . Elementele de comutare sant de calitate ( nu profesionala ... ) buna . Documentatie accesibila . Sper ca v - au fost de ajutor cele prezentate . Macar putin ... cat sa merite postarea ! Editat Ianuarie 17, 2016 de gauss Link spre comentariu
danpin Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Are cineva , din intimplare . schema generatorului KZ 1405 , produs de ZOPAN , Polonia ? http://elektrotanya.com/zopan_kz1405_function_generator.pdf/download.html Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 (editat) MULTUMESC mult , domnule Danpin ! ... ( la vremea deschiderii topicului , nu era postat pe Elektrotanya ... unde am si cont ) . Editat Ianuarie 17, 2016 de gauss Link spre comentariu
danpin Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Cu placere, abia acum am vazut ca cerinta era din 2012... Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Pai ... pica la fel de bine ! Eu inca am generatorul ... functional . O schema la un AMC pe care - l posezi e buna intotdeauna . Inca o data , multumiri ... Ca fapt divers , " aranjasem " la vremea respectiva cu un user polonez de pe Elektrotanya sa - mi trimita un manual . I - am trimis intr - un plic 10 Euro , conform solicitarii ... Manualul n - a mai sosit , nici userul nu mi - a mai raspuns ... In fine ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 I - am trimis intr - un plic 10 Euro , conform solicitarii ... Manualul n - a mai sosit , nici userul nu mi - a mai raspuns ... Au si polonezii romanii lor. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Ce sa zic ... nu m - am suparat . Doar un usor regret ... voiam schema . Daca se putea , chiar manualul ... Link spre comentariu
digix Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 gauss, multumesc pentru detalii, vanzatorul cere 350Lei, daca pun transportul si nu reusesc sa negociez poate ca ajunge pe la 400. La suma asta as putea sa-mi iau o chinezarie noua dar am o slabiciune pentru chestiile vechi la care s-a gandit/muncit mult la vremea lor si ca performanta pot fi net superioare desi arata rau si ocupa mult loc pe masa de lucru. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 (editat) Cu voia dumneavoastra , continui ... Pretul nu e excesiv . Doar cam mare ... ma rog , daca scula e impecabila ... chestie de optiunea cumparatorului . Orientativ , mie mi s - a cerut pe Zopan - ul din titlul topicului 50 RON . Eu am dat 100 RON fara sa clipesc . Scula era impecabila , omul nu avea habar " ce si cum " . Il vindea , alaturi de alte lucruri din casa , pentru un necaz medical ... n - am inteles prea bine . Se intampla in " targul " de la Ploiesti . Am dat bancnota si am plecat ... fara explicatii . Nu stiu daca am facut bine sau rau . Oricum , nu e scopul topicului consideratia . Asadar ... incercati sa negociati . Parere personala , nu - mi permit sa va dau sfaturi . Poate ne impartasiti cate ceva despre el , dupa achizitie ... pe care va doresc sincer sa o efectuati . Scula nu e rea ... deloc ! P .S . - cu scuze pentru off - topic ... Editat Ianuarie 17, 2016 de gauss Link spre comentariu
danpin Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 @gauss Gasiti aici: http://zse.bydgoszcz.pl/~prac316/generatory.htm ceva explicatii, dar cred ca deja ati descoperit singur cum sta treaba. Folositi google translate in polona-engleza, in romana traducerea este cam anapoda. Un manual pt kz 1404 gasiti aici: http://bee.mif.pg.gda.pl/ciasteczkowypotwor/Polskie%20mierniki/KZ1404.pdf dar este in polona. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 (editat) Reiau multumirile ... cu limba polona nu - i problema . Am un vecin " etnic " , e urmasul unor refugiati polonezi din 1939 ... au ramas aici , in Romania ... O sa apelez la el , are o afinitate pentru vodka ! P .S . - primul link il stiam ... al doilea e un generator care nu seamana cu KZ 1405 . Nu - i problema ... Editat Ianuarie 17, 2016 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum