Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un mic sfat...alegere laptop

Vizitator minutzu88

Postări Recomandate

Vizitator minutzu88

salut m-ar putea cineva sfatuii in legatura cu ce sa aleg dintre cele 3 laptop-uri de mai jos.. am nevoie de un laptop pentru a tine o evidenta contabila si de gestiune intr-un depozit...bine nu ar strica nici un film sau un internet :))ThinkPad R61I Procesor Intel Dual Core, T2370 1.73 GHzMemorie 2 GB DDR2Hard drive 160 GB SATAMonitor 15.4 inch, WXGA anti-glare (1280 × 800 resolution)Graphic card Mobile Intel GM965 ExpressWireless ThinkPad 11a/b/gPorturi / Conectare 3 x USB 2.0 ports , 1 x PCMCIA type 2 slot , 1 x IEEE 1394 mini port , 1xHeadphone and 1 x Microphone , 1 x VGA out , 1 x Docking Station Connector , 1 x RJ11 modem port , 1x RJ45 NetworkDELL Latitude D830Procesor Intel Core 2 Duo, T7100 1.8 GHzMemorie 2 GB DDR2 Hard drive 60 GB SATAMonitor 15.4 inch, active matrix TFT display SXGA+Graphic card Intel GMA X3100 128 Mb Wireless Intel Pro/Wireless 3945 802.11a/b/gPorturi / Conectare 1 x Port Serial, 1 x VGA , 1 x RJ-45 , 1 x Microfon , 3 x USB 2.0 , 1 x RJ-11 , 1 x Casti , 1 x PC Card slot , 1 x Fire ware , 1 x S-video HP NC6320 Procesor Intel Core 2 Duo, T5500 1.66 GHzMemorie 2 GB DDR2Hard drive 60 GB SATAMonitor 15 inchGraphic card Intel GMA 950Wireless inclusPorturi / Conectare 4 x USB, 1 x serial, 1 x paralel, 1 x VGA, 1-Svideo, 1 x Firewire, 1 RJ-45, 1 x RJ-11, 2 x audio, 1 x ExpressCard Slot, 1 x PC Card Slotacestea sunt in jur de 800 de lei cu o diferenta de doar cateva zeci de lei... laptopurile sunt refurbishedpoate stiti voi ceva site pe unde as putea gasi ceva asemanator..va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• alexutu

1

• kuchta Petru

1

• Rudolf

1

Top autori în acest subiect

Vizitator anticupidon

fara nici un dubiu Thinkpad.laptopurile sunt solide SOLIDE de parca au fost turnate dintr o singura bucata.sincer sunt urate cu spaima Thinkpadurile,designul a fost eliminat pentru a da cel mai bun pentru o unitate de calcul mobila.

Link spre comentariu
Vizitator minutzu88

va multumesc pentru ajutor...am ales in final am ales un Lenovo ThinkPad T61, Intel Core 2 Duo T7100 1.8 GHz, 2 GB DDR2.... undeva pe la 850 de ron. Am pus un win 7 pe el si cel putin pana acum adica de 2 zile sunt foarte multumit de cum se misca...va multumesc incaodata. :aplauze

Link spre comentariu

Bravo !! Ne bucuram ca va place cum functioneaza acest laptop. :aplauze :aplauze :101 :101 Sa il stapaniti sanatosi laptopul . O duminica placuta va doresc !! :n1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări