Vizitator bullet1968 Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Buna ziua tuturor,Zilele trecute am primit 2 difuzoare Eminence mp15-1008. Cred ca sunt fabricate prin 1996, eticheta de pe magnet e albastra.Deoarece nu e inscriptionata puterea pe eticheta, va cer ajutorul. Stie cineva ce putere au aceste difuzoare?Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Eu nu-l gasesc pe net...Cred ca mai bine incepi cu niste poze + dimensiuni... incearca sa determini cam cati mm diam. are bobina. E usor, ca-i vezi baza, unde e fixata in con. In lipsa oricaror informatii clare, se poate face o apreciere, relativ la produsele existente, de caracteristici dimensionale asemanatoare... daca 15-le ala vine de la 15", si e de bass, are 300-400W, ca popa...P.S. Analizeaza-l vizual, lipituri, etc., sa nu fi suferit interventii oarecare, rebobinari, etc. Atunci, chiar ca e irelevant... Link spre comentariu
cata_124 Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Fara poze mai detaliate la magnet bobina sasiu, si toate cele mai greu de identificat acele difuzoare, macar pune de inceput poze cu el poate il recunoaste careva, si masoara cumva dimensiunea bobinei la baza unde vine prinsa pe con si spider ca , conteaza foarte mult dimensiunea bobinei, si diametrul difuzorului de cat este ce sasiu are, nu ai spus nimic din toate astea.La ce ai precizat tu cu greu vei descoperii ce difuzoare sunt. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 EP 15 a existat .......MP15 nu cred ......1008 înseamnă 100w 8 Ohmi . Watii sunt din aia adevărati !Dacă ești interesat cu adevărat , pune si poze reale , nu de pe net sau aiurea !Dacă nu , nu . Doar nu stam sa pierdem timpul cu basme ! Link spre comentariu
Vizitator bullet1968 Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Am primit mail de la Eminence:Hi Cristian,ME15-1008 is an 8 ohm, 100 watt speaker.Regards,Anthony LucasCustomer SupportEminence Speaker LLCPoate o sa mai intrebe cineva pe viitorVa multumesc tuturor pentru raspunsuriCu respect Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 A existat seria EP .....ME 15 a existat , a fost importat in Romania in acea perioada de Menadi Electronic ( in prezent se numeste Senia Center ) .......dar niciodata seria MP .Ai indus lumea in eroare......codificarea 1008 este aceeasi si in zilele noaste . Difuzorul tau are echivalent modern ( nu identic dar ... ) Alpha 15 A , produs tot de Eminence . Puterea este aceeasi ( real 100W ) dar masurata dupa standarde moderne ......este mai mare , Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum