indy666 Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Remus...daca omu chiar vrea sa rezolve jucaria asta v-a insista, v-a cauta pe google scheme de amplificatoare, v-a gasi scheme si cu superdioda si cu diode serie si cu o simpla rezistenta in loc de superdioda....v-a reusi sa faca analogia.Totul tine de el!!! Eu stiu care e rezistenta, dar nu zic la nimeni Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Acu' omu' , la teapa pe care si-a luat-o, incearca sa il faca macar functionalAsa cum a mai zis si @remus68, cel mai bine e sa scoti schema electrica sa vezi exact despre ce e vorbaNumai asa poti face niste modificari (pusa neaparat o superdioda pe radiatorul finalilor) eventual niste imbunatatiri la acea catastrofa chinezeasca Link spre comentariu
Vizitator marian mesteru Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 vreau sa multumesc domnului hpavictor care ma atacat cu observatii dure inca de la inceputul subiectului si in plus de asta ma facut si analfabet ,dar numai conteaza fiecare se exprima cum poate . vreau sa multumesc celor care m-au ajutat ,am comandat niste IREFP-uri acum astept sa soseasca si sper sa nu va mai deranjez cu acel "GUNOI" numai bine va doresc! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 vreau sa multumesc domnului hpavictor care ma atacat .... ma facut si analfabet ,dar numai conteaza fiecare se exprima cum poate ....... numai bine va doresc! Sper ca discutia noastra a fost constructiva , te-a mobilizat suficient incat sa nu renunti si mai sper ca esti pe drumul cel bun cu privire la reparatia modulului amplificator pe care il detii . Spor la constructii de calitate si auditii placute ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum