Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare pini pic 12c508 si 16f877/87xx

mihai1979

Postări Recomandate

buna seara la maestri !!! acum imi fac upgrade la programatorul ce il foloseam [ alt cablaj si ii pun hainute (carcasa) :rade: ].ca sa nu mai umblu cu" jdemii" de fire si placute pt programare pt fiecare tip de PIC am zis sa fac all in one.buuun toata treaba buna si frumoasa pina cind m-am inecat ca tiganul la mal :rade: .problema mea este ca nu reusesc sa identific corect pinii de la amaratul asta de 12c508 /509a si de la mastodontul 16f877. va rog sa imi puneti un desen ca la prosti pt identificarea pinilor. pt 12c508 eu am presupus asa : 1:vdd+ 2:clock(???) 3:??? 4:mclr 5:??? 6:??? 7:??? 8:vss- nu reusesc sa gasesc pinul "data" .va rog doar pinii de se folosesc la programare. pt 16f877 si 87xx pinii ar fi cam asa ( de gresesc va rog sa ma corectati ). 1:mclr 32,11:vdd+ 31,12:vss- 40:data 39:clock VA MULTUMESC !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihai1979

3

• bercioiu

1

• MatyC

1

• soringt

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La uC din clasa PIC12 semnalele de programare sun notate cu ICSPDAT (date) si ICSPCLK (clock). Insa la PIC16 vei gasi notat cu PGD (date) si PGC (clock). Vdd, Vpp si Vss raman cu aceleasi notatii. Ar mai fii in discutie la PIC16 (unele variante) unde gasesti PGM folosit pentru programare cu tensiune scazuta (LVP Low Voltage Programing) insa eu nu am folosit LVP si prea multe informatii nu pot oferi.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări