mihai1979 Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 buna seara la maestri !!! acum imi fac upgrade la programatorul ce il foloseam [ alt cablaj si ii pun hainute (carcasa) ].ca sa nu mai umblu cu" jdemii" de fire si placute pt programare pt fiecare tip de PIC am zis sa fac all in one.buuun toata treaba buna si frumoasa pina cind m-am inecat ca tiganul la mal .problema mea este ca nu reusesc sa identific corect pinii de la amaratul asta de 12c508 /509a si de la mastodontul 16f877. va rog sa imi puneti un desen ca la prosti pt identificarea pinilor. pt 12c508 eu am presupus asa : 1:vdd+ 2:clock(???) 3:??? 4:mclr 5:??? 6:??? 7:??? 8:vss- nu reusesc sa gasesc pinul "data" .va rog doar pinii de se folosesc la programare. pt 16f877 si 87xx pinii ar fi cam asa ( de gresesc va rog sa ma corectati ). 1:mclr 32,11:vdd+ 31,12:vss- 40:data 39:clock VA MULTUMESC !! Link spre comentariu
MatyC Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 La uC din clasa PIC12 semnalele de programare sun notate cu ICSPDAT (date) si ICSPCLK (clock). Insa la PIC16 vei gasi notat cu PGD (date) si PGC (clock). Vdd, Vpp si Vss raman cu aceleasi notatii. Ar mai fii in discutie la PIC16 (unele variante) unde gasesti PGM folosit pentru programare cu tensiune scazuta (LVP Low Voltage Programing) insa eu nu am folosit LVP si prea multe informatii nu pot oferi. Link spre comentariu
soringt Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 poate va este de folos. Link spre comentariu
mihai1979 Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 sa traiesti maestre!!! asta vroiam. exact un desen ca pt prosti (tre sa recunosc ) .ma mai blochez si eu !!! Link spre comentariu
mihai1979 Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 se poate inchide !! mii de multumiri la toti !! Link spre comentariu
bercioiu Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Stiu ca este vechi topicul, dar poate ma are cineva nevoie de pinout la diverse pic-uri. Mai trebuiesc adaugate cele din seria 10F© dip 8 care au alta configurare ICSP icsp-info.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum