Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator electronica 2x60 w

Postări Recomandate

Amplificatorul electronica 2x60w cel format din amplificator si preamplificator separat stie cineva ce impedanta are? eu am unul dar nu mai am panourile din spate cu inscriptiile pe el, are 4 ohm sau 8 ohm?.Si sa imi zica si mie la cat este alimentata sau ce putere au cele 2 trafuri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

De obicei amplificatoarele nu "scot" impedanta,ele suporta o anumita impedanta.Daca suporta minim 8ohmi si tu ii pui boxa de 4 s-ar putea arde...asta in functie si de "ascultator" :rade: Cum a zis mai sus si indy666 ca sa dormi linistit pune boxe de 8ohmi.

Link spre comentariu

nici acum nu am schimbat acesti tranzistori ca bdw-urile de le-am luat ca echivalent sunt alt model si imi este greu sa ii prind pe radiator fata de acele capsule, as fi interesat sa schimb acei condnsatori electrolitici si finalii cu unii mai bun cum spunea cineva intr-un alt topici sa vad ce iasa ca spune ca ar iesi ceva frumos si de calitate net superioara fata de multe amplificatoare din ziua de azi ca si calitate la sunet ma refer.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări