sere Postat Mai 25, 2006 Partajează Postat Mai 25, 2006 dupa cum ziceam si pe la inceputul postului .. nu prea am cum sa fac nazuri la tole pt. ca nu prea am de unde alege. Caut transformatoare arse ( sau nu ) cu sectiunea pe care o vreau , le desfac si apoi sunt rebobinate. Link spre comentariu
ALEKS Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Fiindca m-a rugat pusttiu, in primul post, pun si eu fotografia cu transformatorul meu pentru amplificatorul de chitara electrica cu EL84. Link spre comentariu
felixx Postat Iunie 10, 2006 Partajează Postat Iunie 10, 2006 Se numeste Prespan si gasesti la atelierele de bobinaj dar ai grija sa nu fie mai gros de 1mm.Daca nu gasesti poti folosi orice tip de carton dar sa fie tare si nu mai gros de 1mm. Link spre comentariu
amper Postat Iunie 10, 2006 Partajează Postat Iunie 10, 2006 Mai frumoase si rezistente sunt cele facute din textolit din ala maro , insa merg si din fibra de sticla care se foloseste la cablaje. Link spre comentariu
pusttiu Postat Iunie 11, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2006 e buna si carcasa de pertinax... sau textolit dar sunt mai dificil de facut... pt trafurile mari ca dimensiuni oricum trebuie sa folosesti un material rezistent la carcasa pt ca altfel poti ramane fara laterale cind incepi bobinatul pt izolatie folosesti prespan sau hartie cerata... sau ce ia la indemana daca nu is tensiuni mari pe acolo Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Ceva noutati? sfaturi utile? specificatii de trafuri si pentru alte lampi? Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Ceva noutati? sfaturi utile? specificatii de trafuri si pentru alte lampi?Aici gasesti mai multe detalii -> viewtopic.php?f=28&t=10753 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum