slave2anubis Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Buna doresc sa construiesc si eu o sursa de laborator si vreau eventuale pareri/corectii...Schema este facuta de mine dupa diverse scheme de pe internet, vreau sa stiu daca exista alte posibilitati sa o mai inbunatatesc? EL power supply.pdf Link spre comentariu
slave2anubis Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 poate ma ajuta si pe mine cineva, cum am aratat mai sus vreau sa imi construiesc o sursa CC de laborator... din pacate nu am un transformator care sa imi incapa in caracasa care vreau sa o folosesc si ma gandeam sa folosesc o sursa SMPS de la un laptop sau ceva de genu... Acum sursa scoate ceva de genu 12V si 3A, si as vrea sa o modific sa scoata 31V si ~2-3A, desigur as mai adauga ceva racire suplimentara. Sursa este bazata IC acesta care dupa parerea mea e destul de simplu de modificat! Problema mea este ca nu stiu cum se poate modifica tensiunea? adica am inpresia ca IC nu are feedback de tensiune ci doar de curent, si daca acesta este cazul tensiunea se poate modifica doar din bobina de inductie, in partea d feedback are un OP-amp care cred ca face current sensing si transimite aceasta printrun opto-cuplor catre IC de comanda. Din pacate PCB este acoperit de silk-screen si nu prea pot sa imi dau seama exact ce se intampla in jurul operationalului. Am observat ca pe tensiunea de iesire este pus si un zenner de vreo 2-3A probabil de 12V. Va rog cine are ceva mai multa idee daca ma poate ajuta cu ceva sfaturi! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 De la 12 la 30V...trebuie rebobinat traful! Sau poate ai noroc sa aiba secundarul facut din mai multe sarme,pe care le poti pune in serie,in loc de paralel.Dar curentul se va injumatati,in cel mai fericit cazDaca sursa scoate 12V,sigur zennerul (in caz ca e zenner) de pe iesire e de tensiune mai mare! Link spre comentariu
slave2anubis Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 asta stiu ca trebuie rebobinat traful, ideea e ca nu stiu daca IC de comanda are ceva feedback legat de tensiune?. Din datasheet am vazut ca IC de comanda are un feedback asupra "incarcarii" alimentatorului banuiesc ca masoara caderea de tensiune pe o rezistenta de putere si amplifica tenisunea dupa care o compara cu o tensiune de referinta (op-ampul e dublu) si creaza un feedback care este trimits printr-un optocuplor la IC de control. Eu ma gandeam sa scap de toata treaba cu feedback-ul de curent si sa renunt la "skip duty cycle".Intrebarea mea este se poate ca tensiunea sa nu aibe feedback si sa scap simplu doar prin rebobinarea trafului, si eliminarea componentelor de current feedback? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Pai daca sursa nu ar avea feedback pe tensiune,la iesire ar avea o tensiune nestabilizata,care depinde de consumator si de tensiunea de retea. + ca ar avea brum de 50Hz (i-ar trbui filtrare ca pt un traf de 50Hz) Link spre comentariu
slave2anubis Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 intrun final cred ca abandonez ideea cu smps, am dat jos trafu si am incercat sa il desfac dar e scufundat in epoxy si decat sa ma chinui ore intregi sa il desfac dara sa sparg ferita mai bine imi caut un traf de retea si gata... oricum multumesc pt raspunsuri, am sa postez cand e gata proiectul cum arata si cum mere, eventual si codul pt PIC! Link spre comentariu
slave2anubis Postat Iulie 18, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2012 ceva poze: ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 La 3A,puntea aia o sase incinga bine. Trebuie sa-i pui radiatorIn rest,arata bine Link spre comentariu
slave2anubis Postat August 3, 2012 Autor Partajează Postat August 3, 2012 am testat sursa aseara, eu lucrez in GSM si am facuto in asa fel incat sa imi usureze munca cat mai mult... ideea e ca a iesit foarte buna, controlul tensiuni e precis la 10 mV cat cu incarcare pana la 1A, foarte stabila! Caut pe cineva sa imi scrie cateva lini de cod pt PIC-ul acela contra unei sume modice... CINE se ofera? Link spre comentariu
cipriyan123 Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 nu ai oscilatii pe iesire?eu am patit-o cu ceva surse in configuratia asta..la trecerea de pe consum mic pe consum mare(sau invers),o apucau dracii si oscila pe 1Mhz cu 10v amplitudinea spitului.finalul era in configuratie triplet. Link spre comentariu
slave2anubis Postat August 3, 2012 Autor Partajează Postat August 3, 2012 nu ai oscilatii pe iesire?eu am patit-o cu ceva surse in configuratia asta..la trecerea de pe consum mic pe consum mare(sau invers),o apucau dracii si oscila pe 1Mhz cu 10v amplitudinea spitului.finalul era in configuratie triplet.nu am osciloscop sa verific, eu ma referam pe apatarul de masura, la mine e in configuratie dubla, 2 x tip3055, sincer sunt sigur ca daca imi cumpar o sursa din comert cu 300 lei nu e pe departe asa bine facuta ca si asta, asta pot spune din cunostinta de cauza! Link spre comentariu
cipriyan123 Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 eu nu am zis ca nu e buna sursa....prefer oricand o sursa home-made uneia chinezesti.eu am intrebat daca nu oscileaza in anumite regimuri....de exemplu,eu am patit-o cu o sursa care era perfect stabila la trecerea din gol in sarcina si invers(masurat cu multimetru pe iesire),dar dupa cateva teste am observat ca se incalzea electroliticul de pe iesire.cand am pus osciloscopul pe iesire oscila de o luau dracii..etajul de iesire era triplet(npn+pnp+npn).l-am schimbat in configuratia 3 x npn,am mai ajustat putin condensatorul dintre intrarea inversoare si out operational(l-am mai marit putin) si gata...au disparut oscilatiile. Link spre comentariu
radusa Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Nu stiu cum (cat de bine) lucreaza schema asta, dar cu 2xTIP3055 pt cei doi tz regulatori, parerea mea este sa nu o soliciti mai mult de 2A. Un tip3055 suporta maxim 90W la 25*C si cu o tensiune C-E mai mare de 30V, curentul suportat scade vertiginos. In rest.... foarte frumos lucrat, felicitari. Link spre comentariu
slave2anubis Postat August 6, 2012 Autor Partajează Postat August 6, 2012 Nu stiu cum (cat de bine) lucreaza schema asta, dar cu 2xTIP3055 pt cei doi tz regulatori, parerea mea este sa nu o soliciti mai mult de 2A. Un tip3055 suporta maxim 90W la 25*C si cu o tensiune C-E mai mare de 30V, curentul suportat scade vertiginos. In rest.... foarte frumos lucrat, felicitari.nu prea imi vine sa cred ca 2xtip3055 pe radiator mare nu tine mai mult de 2 A, ma rog cum spuneam eu am construit statia aceasta de cc pt domeniul GSM unde nu prea am incarcari mai mari de 1 A si tensiuni pana in 7-8V, pentru mine e inportant sa fie stabila si eventual sa inplementez diferite tool-uri care sa ma ajute sa automatizez nunele situatii...Inca caut cineva sa imi scrie cateva lini de cod pt V/A metru Link spre comentariu
Dr.L Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 radusa are dreptate. Conteaza f mult puterea totala disipata,nu numai curentul de colector. Eu pe sursa mea de 18V/5,5A am 3 trz pe un radiator baban. Si daca pun un acumulator la incarcat,se incalzeste fara probleme la peste 50gr Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum