Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

convertoare dc-dc de mare putere

Vizitator MLGore

Postări Recomandate

Vizitator adi109cj

DjLeco,eu nu am gasit R63 pe lista la Comet Electronic ,am gasit doar R80.R80 are sectiune ceva mai mica decat R63,se pare.Mai stii cumva la ce pret au fost miezurile R63 ?Si la ce frecventa merge sursa care ai facut-o ? (aproximativ)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 160
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 5 săptămâni mai târziu...

Salut. Sunt Ovidiu din Braila.

Ca toti ceilalti astept finalizarea celebrei surse de alimentare de la 220V la +xx/-xx. Sa stii ca ma aflu printre cei multi care ar dori o astfel de sursa (eu personal la vreo 800W si +/-75V si alte mai putin esentiale +5V, +12V si +24V), dar care, in lipsa de timp (cazul meu, nu am timp sa studiez si sa stau sap si sa testez un asemenea proiect) sau comoditate, am prefera sa cumparam un kit relativ ieftin si mai ales cat mai compact, testat si gata de functionare.

Sa stii ca astept cu interes sa finalizezi acest proiect si poti sa ma treci deja pe lista viitorilor clienti la o sursa in comutatie (ca in specificatiile de mai sus) in cazul in care te hotarasti sa le scoti pe piata cat mai curand

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

in primul rand ma intereseaza cum se bobineaza un tor de ferita :-daca exista vreun sens in care trebuie bobinat primarul fata de secundar-daca folosesc alimentare dubla din acelasi traf secundarele cum se bobineaza-care se bobineaza primul primarul sau secundarul-la driverul pt mosfeti cum se face bobinarea? (ca la primele 2 intrebari)-ziceai ceva de comercializarea ei sau macar daca mai tii minte cam la ce pret te-a dus -precizez ca sunt la inceputul carierei in surse in comutatie -daca o sa aveti timp sa imi raspundeti va rog.sper sa nu va fii plictisit cu intrebarile mele

Link spre comentariu

Este de preferat ca la sursele in comutatie sa se foloseasca integrate specializate ca oscilator+driver, cele cu traf defazor au dezavantajul ca NU se poate seta un deadtime intre cei 2 mosfeti, iar la cea mai mica comutatie dubla datorita saturarii miezulu, mosfetii fac BUM :tonqe: .Am busit destiu pina acum(si mosfeti si IGBT),si acum am ajuns la raspunsul FINAL.Integrate specializate! :rock:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări