ionut20 Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 nice asteptam si filmuletul + poze cu sursa in format final :finga: :smt006 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Pina la sursa in format final, mai avem... Filmuletz, mai incolo, mai am nitica treaba EDIT: Acum aveti si filmuletzul,respectiv,este in formatul 3GP, se vede pe orice mobil,se poate converti in .avi sau se poate vedea si pe computer,cu un player 3GP. Sa nu-mi spuneti de ce nu am tinut becul mai mult,pt ca deja mi-a pirlit parul de pe mina... Rezistentele sint de 5 ohmi la 165W fiecare, inseriate au 9,78 Ohmi la 330W, si nu am tinut mai mult,pt ca se inroseau, si "inca" nu le-am platit ca sa fie ale mele... Vizionare Placuta si ASTEPT COMENTARIILE VOASTRE! :goodman: :smt079 LATER EDIT: Am inteles ca sint probleme cu arhivele, site-ul le-a redenumit gresit... Le-am sters si am pus intr-o singura arhiva Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Asta e arhiva Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 frumos ... :rolleyes: :tonqe: Bafta in continuare :smt006 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Alte comentarii, nimeni? Hai ca erati asa de "entuziasmati"... Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 am eu un "comentariu" :smt001 cat costa toata afacerea din punct de vedere al componentelor si daca ar fi sa o vinzi cit ajunge cu tot cu manopera? Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Mai am si eu 2 intrebari:1. Cu ce ai impregnat primarul pt R63 (pare silicon).2. La ce pret ai gasit R63 si R80 si de unde. :smt006 Link spre comentariu
sofian Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 cea mai proasta implementare pe care am vazut-o vreo datacu asa ceva nici nu ziceam ca stiu electronicaarata mult mai bine in pozele Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 misto ! exact asa aratau si experimentele mele :axe: si eu ma minunam ca functionau ... si chiar bine :smt005 Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 traful cu care conduci mosurile este condus direct de SG3525 ? sau folosesti ceva tranzistoare ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Trafo-ul ce comanda mos-urile,este atacat direct din SG,prin intermediul unei rezistente de 10 Ohm/1W,pt cine nu stie, SG3525 poate debita un curent de 500 ma pe iesirile de comanda. Am mai spus si repet, toruri de ferita la comet electronic,pret nu mai stiu exact, am luat TOT ce era R63 si R80,don't blame me for this,nu ma uit la bani cind iau ceva.... Torul a fost impregnat in poxipol,pt a avea o f buna izolatie intre primar si secundare,cit si pt rigidizare. Nu ma intereseaza "aspectul" frumos al miezului, am vazut si rebobinat in stilu-mi,multe miezuri aratoase,de la diverse smps-uri sau statii de masina,chiar si o ALPINE,care avea "scurt" intre primar si secundar,din cauza probabila fiind a subdimensionarii miezului care s-a incins,sau mai sigur a izolarii necorespunzatoare dintre bobinaje. Izolarea corespunzatoare intre primar si secundar este urgenta nr 1 la sursele de la 220 care se fac pe tor de ferita,infasurari suprapuse. La trafuri cu miezuri E,sint carcase speciale pe "galeti" care asigura izolarea intre primar si sec, dar si acolo se iau niste masuri de extraizolatie. Asa ca prefer ca traful sa fie "urit",impregnat,dar sa nu am surprize EVER! Vlad2770, am sa fac un calcul total sa vad despre ce e vb,si cind ajung la concluzia finala, scot pe piatza. Aici si acum,este vb doar de un experiment. Sofian, de la bun inceput stiam ca vor fi circoteli,de aia nu am vrut sa postez imagini sau film, referitor la momentul"experimental",dar baietii au cerut-o fiind foarte NEINCREZATORI,(unii),cei care stiu intredevar electronica,se asteptau sa iasa montajul. Nici mie nu-mi place cum "arata" in stadiul asta, deh, este un experiment,care asa urit cum este,scoate putere,nu gluma. Cind voi face realizarea finala,direct in cutia amplificatorului, am sa pun poze,si un nou film,poate chiar ne vom intilni pe undeva. Pina atunci, numai succese va doresc,si cine mai are intrebari, ii stau la dispozitie! As ruga un moderator,daca poate muta acest thread la ALIMENTATOARE, deja aici nu mai e vb de convertor exclusiv auto, multumesc! Link spre comentariu
mihai2000 Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Felicitari, desi la prima vedere instalatia pare sa ocupe o buna parte in suprafata camerei, dar ceea ce conteaza este ca undeva in coltul camerei tale acea instalatie a aprins becul acela urias si ti-a dat satisfactie deplina.Felicitari inca o data!!P.S. ce dead time ai si la ce frecventa lucreaza? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 Da, montajul este pe hol,in acel stadiu,nu am deadtime fiind cu traf driver (configuratie full bridge),iar frecventa nu o stiu exact,oricum intre 40 si 50 Khz.Stii cit de mare e satisfactia cind vezi cum se aprinde "namila" aia de bec :partyman: ?Mmm,dar si ce nasol e cind dupa 2-3 sec de bec aprins,simti ca-ti ia mina foc, mie mi-a pirlit parul de pe mina,si 1 strat de piele... :finga: Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 Sorry double post, in loc sa dau edit am dat quote... :toimonster: Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 As ruga un moderator,daca poate muta acest thread la ALIMENTATOARE, deja aici nu mai e vb de convertor exclusiv auto, multumesc!Fie oricum ai dreptate, caci deja e vb de alimentatoare de la 220V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum