susanu_pisu Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Salutare....la birou am 3 calculatoare.....si pe unul mai performant am stick de la RDS.....cu internet....am reusit sa fac cele 3 calculatoare sa se vada intre ele, dar nu reusesc sa fac internetul pe celelalte 2 care nu au internet.....acestea au setariel de retea trecute pe automat, celalalt pe manual.....reteaua este realizata cu un switc siemens, dar a mers facuta de altcineva acum o saptamana si am schimbat windowsul la toate si nu mai mergerog ajutor Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 nu ma poate ajuta nimeni?????????????????????????????????????? Link spre comentariu
Traxxx Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Poti da bridge intre 2 retele, dar din cate stiu eu rds are conexiune dialup, si parca nu merge sa dai bridge intre el si lan pc Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 am reusit....gresisem adresa de gateway.....multumesc Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Vezi ca un router cu USB-host la care poti conecta modemul USB de la RDS gasesti sub 150lei si scapi de toata bataia de cap suplimentara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum