Vizitator storm4it Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 buna seara, imi poate spune cineva ce componenta este asta, si unde as putea gasi un datasheet ceva? este pe placa de baza a unui laptop, si un destept a insurubat un surub prin aceasta piesa si a spart un pic din ea, si banuiesc ca asta e motivul pt care procesorul nu se mai incalzeste, nu afiseaza nimic.pe el scrie : R56W 4C 6N15J Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Este un inductor folosit la iesirea unui convertor buck-sincron, deci sigur face parte dintr-o alimentare.In mod normal ar trebui sa gasesti rezistenta nula intre cele doua terminale, dar la tine daca nu merge probabil s-a intrerupt, verifica cu un multimetru daca e intrerupt sau nu.Nu stiu exact ce reprezinta marcajul de pe el, inductanta lui este parametrul care te intereseaza dar nu stiu ce valoarea are in acest caz. Incearca totusi sa-l inlocuiesti cu unul asemanator si vezi daca merge. Link spre comentariu
pinky Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Este o bobina. Verifica daca mai conduce curent. Daca e sparta doar carcasa, nu are nimic. E posibil sa se fi rupt trasee in alta parte. Link spre comentariu
Vizitator storm4it Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 multumesc frumos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum