sorin175 Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 Multumesc pentru raspuns tuturor. M-am lamurit oarecum despre ce pot scoate aceste lampi. Puterea pe care o pot obtine in SE cu ele este cam mica avand in vedere ca nici incintele mele nu sunt chiar de top Am sa ma orientez catre ceva mai uzual, eventual EL84 PP, in functie de cum gasesc si lampile. Transformatorul mare o sa-l pastrez pentru alimentare si pentru OT daca nu gasesc ceva transformatoare cu tole adecvate voi incerca sa vorbesc cu persoana recomandata.Printre lampile din ''cutie'' am: pl84, ef80x2, ef183x2, ef184, ecc82, pcl83. Lampile sunt recuperate si am probat doar cele doua ef80 intr-un radioreceptor functional.Numai bine,Sorin Link spre comentariu
fgbogdan Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 daca iti plac lampile pl500 - nu e lasa ademenit de puteri mari ... fa SE-ul, chiar si in aer si vezi cum suna.fa numai un canal - sunt cateva scheme cu paralel SE cu 2 PL500 (EL cred ca sunt in original), putine piese ... trafo de 12V in loc de trafo out.daca toata lumea s-ar lua dupa discutii ar exista in regim DIY numai amplificatoare cu EL84, El34 si OT100.utilizatorii care ti-au raspuns (exceptandu-ma pe mine) au o vasta experienta si incearca sa iti explice ce e mai bine, dar pentru inceput poti sa alegi si calea "nu asa de bine".succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum