Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator PL500

sorin175

Postări Recomandate

Multumesc pentru raspuns tuturor. M-am lamurit oarecum despre ce pot scoate aceste lampi. Puterea pe care o pot obtine in SE cu ele este cam mica avand in vedere ca nici incintele mele nu sunt chiar de top :) Am sa ma orientez catre ceva mai uzual, eventual EL84 PP, in functie de cum gasesc si lampile. Transformatorul mare o sa-l pastrez pentru alimentare si pentru OT daca nu gasesc ceva transformatoare cu tole adecvate voi incerca sa vorbesc cu persoana recomandata.Printre lampile din ''cutie'' am: pl84, ef80x2, ef183x2, ef184, ecc82, pcl83. Lampile sunt recuperate si am probat doar cele doua ef80 intr-un radioreceptor functional.Numai bine,Sorin

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gheo23

4

• sorin175

2

• remus68

1

• adrian_pic

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca iti plac lampile pl500 - nu e lasa ademenit de puteri mari ... fa SE-ul, chiar si in aer si vezi cum suna.fa numai un canal - sunt cateva scheme cu paralel SE cu 2 PL500 (EL cred ca sunt in original), putine piese ... trafo de 12V in loc de trafo out.daca toata lumea s-ar lua dupa discutii ar exista in regim DIY numai amplificatoare cu EL84, El34 si OT100.utilizatorii care ti-au raspuns (exceptandu-ma pe mine) au o vasta experienta si incearca sa iti explice ce e mai bine, dar pentru inceput poti sa alegi si calea "nu asa de bine".succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări