fane68 Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Buna ziua, sunt posesorul unei unitati centrale control acces model xc-0201 (http://www.extra-consult.ro/xc0201.pdf) cumparat fara cardul master Ce se poate face? Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 In mod normal nu iti trebuie cartela master(orice cartela goala) Trebuie sa treci aparatul in modul de administrare.(capitolul nr3,cauta si manualul in engleza) Link spre comentariu
fane68 Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 Da la capitolul 3 spune (sau nu am inteles eu):"Pentru a trece aparatul în modul administrare trebuie să treceţi cartela MASTER prin faţa aparatului sau să tastaţi numărul acesteia şi să apăsaţi tasta “ENT”.După intrarea aparatului în modul de administrare acesta va afişa meniul de administrare:"sau este necesara o cartela BLANK. Am cautat si manualul in engleza , dar nu am reusit sa il descoper.Sau de la cine a fost achizitionat a facut deja o programare.Cu stima Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Trebuie sa intri cumva in modul de administrare!(o tasta ascunsa ,un reset total sau partial) Cartela master si cea de stergere le faci cu orice cartela "goala" Link spre comentariu
fane68 Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 Multumesc frumos sunteti foarte amabil si operativ, dar eu doresc sa pot intra in mod administrare si nu in mod de lucru normal. Este deja presetat un cod de acces care permite accesul de la tastatura (pentru modul de lucru normal-cod descoperit aleator dupa cateva incercari) Cu stima Link spre comentariu
fane68 Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 Da,am nevoie de a intra in mod administrare. Daca puteti exemplifica putin procedura de creare card master . Multumesc Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Ce cititor auxiliar detine?(cu ajutorul cititorului auxiliar este posibil sa creezi cartela master) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum