Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Card master control acces

fane68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane68

4

• q_acdc

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

In mod normal nu iti trebuie cartela master(orice cartela goala) Trebuie sa treci aparatul in modul de administrare.(capitolul nr3,cauta si manualul in engleza) :da

Link spre comentariu

Da la capitolul 3 spune (sau nu am inteles eu):"Pentru a trece aparatul în modul administrare trebuie să treceţi cartela MASTER prin faţa aparatului sau să tastaţi numărul acesteia şi să apăsaţi tasta “ENT”.După intrarea aparatului în modul de administrare acesta va afişa meniul de administrare:"sau este necesara o cartela BLANK. Am cautat si manualul in engleza , dar nu am reusit sa il descoper.Sau de la cine a fost achizitionat a facut deja o programare.Cu stima

Link spre comentariu

Trebuie sa intri cumva in modul de administrare!(o tasta ascunsa ,un reset total sau partial) Cartela master si cea de stergere le faci cu orice cartela "goala"

Link spre comentariu

Multumesc frumos sunteti foarte amabil si operativ, dar eu doresc sa pot intra in mod administrare si nu in mod de lucru normal. Este deja presetat un cod de acces care permite accesul de la tastatura (pentru modul de lucru normal-cod descoperit aleator dupa cateva incercari)

Cu stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări