Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme instalare OS

Vizitator pascu90

Postări Recomandate

Nu prea cred ca ati rezolva problema cu update de bios. :jytuiyu Prima chestiue care trebuie sa aveti dvs, trebuie neaparat o memorie ram buna pentru probe. :da Succes !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

15

• yo9hnf

1

• tinel

1

• romicap

1

Top autori în acest subiect

1. Se procura (imprumuta) o placuta RAM sigura. Nu conteaza capacitatea. Poate fi si 256 M. Se monteaza in soclul cel mai apropiat de procesor.2. Se instaleaza un XP sigur cu formatare full.3. Se instaleaza drivere sigure (de pe CD injectat de fabrica, etc.).Daca totul merge bine se pot face alte experimente. Daca nu, calculatorul este dubios.

Link spre comentariu
Vizitator pascu90

windows am reusit sa inst. Am reusit sa inst si sunetu si placa de retea. La placa video cand inst ramane black screen dupa care se restarteaza face un disk check si apoi ramane iar black screen aici intervin yo si dau rr si ma pune sa aleg....safe mode safe mode with networking cmd start windows normaly start wintows from last time...nu stiu cum dintre care merg doar safe mode si start windows from last time...... Acum o sa iau un alt xp o sa l inst si sa vedem ce iese

Link spre comentariu

Dar aveti cd-ul de la ea sau ati luat drivere de pe net,adica dupa siteul producatorului placi de baza ??Astept !!

Link spre comentariu
Vizitator pascu90

de pe cd ul placii mi au mers doar netu si sunetu (driverele) si am si cd de la placa video si la ala se blocheaza. Am incercat si cu unul de pe siteul producatorului si la fel... Dupa instalare se restarteaza ca asa cere softu si apare pagina cu safe mode s.a.m.d si check disck

Link spre comentariu

Buna seara! Parca v-am mai spus chestia aceasta,dar nu stiu daca ati fost atent ce am scrism,dar nu-i nici o problema mai scriu inca odata.V-am spus ca dupa ce bagati wind......sa instalati programul everest sau alt prog....pentru al pune putin in urmarile cu temperaturile lui,dar nu numai la procesor. 1 procesor, 2 placa de baza, 3 placa video, 4 hdd-u etc.....Astept raspunsul la aceasta intrebare ! :da

Link spre comentariu
Vizitator pascu90

nu am raspuns la in legatura cu afrimatia dmv pt ca nu am instalat nimic pe calculator....dar in bios imi arata temp procesorului si este de 49-50 grade dar acum sunt in bucuresti si pc-ul este in slobozia cand ajung in weekend acasa o sa-mi mai bat capu putin cu el....poate pan atunci o sa fac rost si de niste ram o sa iau un alt xp si sa vedem ce iese

Link spre comentariu
Vizitator pascu90

a si daca tot sunt aicimai am o mica probl....am un router wireless serioux am dat vreo 80 de lei parca acum vreo 2 ani si acum am facut conexiunea pe un PPPoE introduc userul parola setez o parola de acces clonez macul unuia dintre laptopuri (suntem mai multi cu laptoprui mai exact 3 in casa) intru pe net se conecteaza toate bune si frumoase si la un moment dat dupa cateva zile.... no internet acces ....dau reset routerului fac setarile iar si iar am net cateva zile. este instabil as putea spune stiti ceva?

Link spre comentariu

Sa nu va suparati pe mine,dar s-ar putea sa se incalzeasca cam tare placa video de pe placa de baza si daia sa va dea eroarea aceia cand incercati sa-i bagati driveru la placa video si daia v-am spus sa bagati un prog.....pentru al pune putin in urmarile cu temperaturile lui. :da O seara buna va doresc !!! :88

Link spre comentariu

Router-ul are o alimentare de toata jena, permite perturbatiilor RF din retea sa-l "bruieze"-probabil electrolitic de filtraj uscat-sau memorie flash "obosita"/nedecuplata local pe alimentare.

Link spre comentariu

Va salut ! Pana nu reveniti cu urmatoarele:memorie ram,alt cd cu wind...... si cu temperaturile pc-ului,nu pot sa va mai zic nimic. :da Dar dupa ce reveniti cu ce v-am spus eu,o sa va ajut incontinuare pana o sa-l facem pc-ul.Astept !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări